Tata, Jaguar Land Rover'ın Yeni Ortaklıklara Açık Olduğunu Söyledi

Ototeknikveri     02 Ağustos 2019 11:21

Jaguar Land Rover'ın sahibi Tata Motors, İngiliz otomobil üreticisinin daha fazla ortaklık yürütmeye açık olduğunu söyledi.

Tata, Jaguar Land Rover'ın Yeni Ortaklıklara Açık Olduğunu Söyledi
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Tata'nın yıllık genel kurulunda konuşan Natarajan Chandrasekaran, JLR'nin gelecekteki teknolojilere yatırım yapmasının önemli olduğunu ve diğer şirketlerle ortak olmanın bunu yapmanın en iyi yolu olduğunu belirtti.

 

Chandrasekaran, “Tıpkı diğer otomobil şirketleri gibi, JLR de içten yanmalı motorlardan hibrit ve elektriğe geçiş için gelecekteki teknolojilere yatırım yapmak zorunda. Gelecekteki modellere yatırım yapılması, paylaşımlı mobilite gibi alanlarda çalışılması ve bunun ötesi gerekiyor. Bu ekosistemde hayatta kalmak çok önemli. Tüm bunlar, geleceğe hazır olmak istiyorsanız, sermaye yatırımına ihtiyaç duyduğunuz anlamına gelir. Bu ihtiyacı karşılamanın tek yolu, ortaklıklar aracılığıyla ek yatırım yapmaktır, çünkü yatırımı yaymak istiyoruz. Taktikten stratejiye kadar bu konuda birçok tartışma var.” diye konuştu.

 

Jaguar Land Rover geçtiğimiz günlerde elektrikli güç aktarma organları parçalarını birlikte geliştirmek için BMW ile bir ortaklık yaptığını açıkladı. Ek olarak, bazı Jaguar Land Rover modellerinde BMW Group platformları ve BMW motorların kullanılması bekleniyor.

 

Jaguar Land Rover için doğabilecek gelecekteki ortaklık fırsatları hakkında bilgi veren Chandrasekaran, Tata'nın tüm potansiyelleri değerlendirebileceğini söyledi.

 

Yönetici, sözlerini “Bu fırsatlar gelmeye devam ediyor ve bu fırsatların her birini değerlendirmeye devam ediyoruz ve Tata Motors'un çıkarına olduğu sürece, bu ortaklıkları kurmaya devam edeceğiz." diye bitirdi.

Son Güncelleme : 05 Ağustos 2019

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo