2020 Renault Talisman Grandtour, İlk Görüntülerinde Passat Havası Veriyor

Ototeknikveri     04 Ağustos 2019 05:05

Talisman sedan modelinin ilk casus fotoğraflarını bu yıl Nisan ayında ilk kez görmüştük. Şimdi de station versiyon ortaya çıktı.

2020 Renault Talisman Grandtour, İlk Görüntülerinde Passat Havası Veriyor
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Dört kapılı modelde olduğu gibi, station wagon Grandtour'un da sadece ön ve arka uçlarında kamuflaj var, bu da dışarıdaki değişikliklerin bu kısımda yapılacağını gösteriyor. Ön kısımda kamuflaj biraz daha az ve tamponun tasarımı görülebiliyor.

 

Yuvarlak sis lambaları tamponun her iki tarafındaki yeni tasarlanan parçaların içinde konumlandırılmış. Sis lambalarının üzerinde yeni bir krom şerit tamponun tüm genişliğini kaplıyor.

 

Üst ızgaraya uygulanan banttan yola çıkarak, markanın logosunda ve onu farlarla birleştiren süslemede olduğu gibi burada da bazı değişiklikler bekleyebiliriz. Farlar tamamen yeni ve full LED teknolojisine sahip. Görebildiğimiz kadarıyla, Renault'nun LED “bıyıkları” devam etse de, bir Passat havası da var. Arka lambaların yeni bir LED imzası var gibi görünüyor, ayrıca tamponun alt kısmında da çok ince bir stil güncellemesi yapılması muhtemel.

 

Şu an için iç mekanın fotoğrafları mevcut değil, ancak güncellenmiş bir multimedya sistemi, yeni döşeme renkleri ve bazı yeni yüzeyler dışında büyük değişiklikler beklemiyoruz.

 

Renault, WLTP standartlarına geçişle birlikte tüm motor serisini zaten değiştirdiği için, kaputun altında da pek bir şey değişmeyecek. 2020 Renault Talisman ailesinin bu yıl Frankfurt Otomobil Fuarı'nda tanıtılması bekleniyor.

Son Güncelleme : 05 Ağustos 2019

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo