Hispano Suiza, Carmen'i Barselona Sokaklarına Çıkardı

Ototeknikveri     04 Ağustos 2019 06:11

2019 Cenevre Otomobil Fuarı'nda, Hispano Suiza, modern teknolojiye sahip retro tarzı bir coupe olan Carmen'i sunmuştu.

Hispano Suiza, Carmen'i Barselona Sokaklarına Çıkardı
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Carmen, kısa bir süre önce de tanıtım için Barselona sokaklarına çıktı. Nereye giderse gitsin seyircileri şaşırtan araba iki gün boyunca sokaklarda dolaştı, bu sırada video ve fotoğraf çekimleri de yapıldı. Bunların bir kısmı sosyal medyada paylaşıldı. Otomobilin bir videosunu ve resimlerini biz de sizlerle paylaşıyoruz.

 

Otomobilin dış kısmı retro görünürken, içeride akıllı telefon bağlantısı olan 10.1 inçlik bir dokunmatik ekran, uyumlu cihazlar için kablosuz şarj pedi ve ortam aydınlatması da dahil olmak üzere modern teknolojiler bulunuyor. İç mekanda bazı renkli materyaller özellikle bu fiyat aralığında herkesin zevkine uygun olmayan bir tasarımla harmanlanıyor. Fiyattan söz açılmışken, Carmen'in 1.7 milyon dolara (1.5 milyon avro) satın alınabildiğini, sadece 19 adet üretildiğini ve teslimatların gelecek yaz başlayacağını belirtelim.

 

Bu uçuk fiyatın karşılığında, toplam 1005 HP (1.019 PS / 750 kW) güç çıkışı üreten iki motorlu, arkadan çekişli çok güçlü bir elektrikli otomobil alacaksınız. Hispano Suiza'nın elektrikli aracı sadece 3 saniyede sıfırdan 100 km/s hıza ulaşabiliyor. Azami hız ise 250 km/s. Motorlar gücünü 80 kWh kapasiteli pilden alırken, 105 kWh kapasiteli bir versiyonun daha sunulacağı söylentileri var.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hispano Suiza, Carmen, being driven in Barcelona!!!! #hispanosuiza

Hispano Suiza (@hispanosuizacarsofficial)'in paylaştığı bir gönderi (29 Tem, 2019, 8:10öö PDT)

Son Güncelleme : 05 Ağustos 2019

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo