Tesla Semi Geniş ve Çevreci bir Karavana Dönüşebilir

Ototeknikveri     06 Ağustos 2019 11:05

Tesla Semi'nin tanıtılmasından bu yana neredeyse iki yıl geçti, ancak araç henüz müşterilerin eline geçmedi ve üretim hattına ulaşmadı. Bununla birlikte, Vanlifer bu araç bir karavana dönüştürülmüş olsaydı nasıl görünebileceğini hayal etmeye karar verdi.

Tesla Semi Geniş ve Çevreci bir Karavana Dönüşebilir
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Tesla Semi'yi karavana dönüştürmek için aracın ön kısmı ve temelleri dokunulmadan bırakıldı. Değişiklikler sadece arka kısımda toplanıyor ancak kesinlikle kapsamlı bir çalışma gerektiriyor.

 

Kabinin hemen arkasında, gerektiğinde bir çift kişilik yatağa da dönüşebilen bir oturma alanı ve bir mutfak bulunuyor. Buna ek olarak, küçük bir tuvalet ve duş ile arka tarafta bir çift kişilik yatak daha bulunuyor. Dahası, doğrudan kabinin üzerinde yine bir başka çift kişilik yatak var, bu da böyle bir karavanda altı kişinin aynı anda uyuyabileceği anlamına geliyor.

Haziran ayında Elon Musk, Tesla Semi'nin üretiminin 2020 yılının sonlarına kadar ertelendiğini açıkladı. Tesla aslında bu yıl üretime başlamak istedi, ancak bu hedefin aşırı iddialı olduğu ortaya çıktı. Gecikmenin sebebi olarak tüm yeni modellerin üretimine yetecek kadar pil tedariğinin olmaması gösteriliyor.

 

Semi nihayet geldiğinde, 800 km'nin üzerinde menzile sahip olması ve 180.000 dolar civarında bir fiyata satılması bekleniyor.

Son Güncelleme : 09 Ağustos 2019

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo