Güncellenen Alfa Romeo Stelvio Görüntülendi: Yarı Hibrit Sistemle Gelebilir

Ototeknikveri     06 Ağustos 2019 11:46

2017’den bu yana satışta olan Alfa Romeo Stelvio güncellenmeye hazırlanıyor.

Güncellenen Alfa Romeo Stelvio Görüntülendi: Yarı Hibrit Sistemle Gelebilir
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Geçtiğimiz aylarda soğuk hava testleri sırasında bazı prototipler görüntülenmişti ancak şimdi İspanya’nın sıcak havasında çekilen yeni görüntüler de elimize ulaştı. Alfa Romeo mühendisleri Stelvio’nun sıcak havadaki performansını değerlendiriyordu.

 

Daha önceki fotoğraflara göre bu kez kamuflajın daha hafif olduğu, özellikle arka yan panellerin ve ön çamurlukların daha rahat görüldüğü anlaşılıyor. Tamponlar hala kamuflajlı ancak bu kısımlarda çok önemli değişiklikler beklenmiyor. Yeni full LED farların da testler devam ettikçe ortaya çıkması bekleniyor. Ön ve arkadaki logoların da kamuflajlı olması dikkat çekiyor. Bu Alfa Romeo’nun şirket logosunda da değişikliğe gideceği anlamına geliyor olabilir mi?

 

İç mekan fotoğrafları yeni tasarlanan orta konsolu, vites kolunu ve artık vites kolunun yanında bulunan elektronik park frenini gösteriyor. Koltuklar arasında bulunan kol dayama kısmı da yeni bir tasarıma sahip. Alfa Romeo’nun güncellenen Stelvio’ya opsiyonel dijital kontrol paneli de eklemesi bekleniyor. Ayrıca multimedya sisteminde de güncellemeler olabilir.

 

Alfa’nın ilk SUV’si ile ilgili bir söylenti de yarı hibrit teknolojisiyle geleceği yönünde ancak henüz bu bilgi onaylanmadı. Önümüzdeki günlerde güncellenen modelle ilgili daha fazla bilgi gelmesi bekleniyor. Alfa Romeo Stelvio bu yılın sonuna doğru ya da 2020’nin başlarında önemli otomobil fuarlarından birisinde tanıtılabilir.

Son Güncelleme : 09 Ağustos 2019

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo