Güncellenen Nissan Serena Daha Akıllı, Daha Güvenli

Ototeknikveri     08 Ağustos 2019 03:04

Nissan Serena minivan modelini daha önce Avrupa dahil, dünya genelinde birçok pazarda satıyordu.

Güncellenen Nissan Serena Daha Akıllı, Daha Güvenli
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Bu model artık daha çok Japonya'ya sunuluyor. Serena hala Endonezya, Malezya, Singapur ve Hong Kong da dahil olmak üzere bir kaç Asya pazarında da mevcut ancak satışların büyük kısmı kendi ülkesi Japonya'dan geliyor.

 

Nissan Serena, 2018 yılında Japonya'nın en çok satan minivanıydı, bu yüzden Nissan'ın pazardaki konumunu pekiştirmek için yatırım yapması mantıklı. Otomobil üreticisi 2020 model yılı için bu yerelde de olsa başarılı modelini makyajladı.

 

Güncellemeyle birlikte sekiz kişilik minivan dış tasarımdaki bazı değişikliklerin yanı sıra yeni güvenlik teknolojilerine ve iç mekan makyajına da kavuştu. Önde, Nissan Serena, yeni adaptif LED farlar, farlara doğru uzanan krom çerçeveli markanın yeni V-motion in panjuru ve entegre bir spoylere sahip şık tamponla geliyor.

 

Serinin en üst versiyonu Serena Highway Star modellerinde normal modellere göre daha büyük bir ön panjur, ayrıca krom detaylar ve yeniden tasarlanmış arka tampon ile benzersiz LED arka lambalar bulunuyor. E-Power hibrit sistemiyle donatılmış modeller ayrıca özel 16 inç alaşım jantlara sahip. Güncellenmiş model mevcut on iki renk seçeneğinin yanına iki yeni renk daha ekliyor: ikisi de kontrast efekt için Elmas Siyah bir tavan ile seçilebilecek Gündoğumu Turuncu ve Koyu Metalik Gri.

 

İç mekan güncellemeleri, donanım seviyesine bağlı olarak güncellenmiş gösterge tablosu tasarımı ve yeni koltuk döşemesiyle sınırlandırılmış. İsteğe bağlı olarak müşteriler su geçirmez koltuk kılıfları alabiliyor.

 

Teknik yenilikler bakımından, 2020 Serena, Akıllı Kör Nokta Müdahalesi ve Kör Nokta Uyarısı, Arkadan Geçen Trafik Uyarısı, Akıllı Acil Durum Freni, Yol işareti algılama işlevi ve Pedal Yanlış Uygulaması (fren yerine gaz) için Acil Durum Yardımı dahil olmak üzere standart olarak daha fazla güvenlik sistemi kazanıyor.

 

ProPilot yarı otonom sürüş sistemi, çeşitli koşullarda daha yumuşak bir frenleme ve daha rahatlatıcı bir sürüş için optimize edilmiş hız kontrolü sağlayacak şekilde güncellendi.

 

Nissan Serena, önden çekişli konfigürasyonda 2,0 litre benzinli motor ve hem önden çekişte hem de dört çekişte mevcut 2,0 litre S-Hybrid seçeneklerini sunmaya devam ediyor. Yedi koltuklu ve önden çekişli modellerde, pil paketini şarj eden küçük bir benzinli motor içeren e-Power sistemi alınabiliyor. Japonya'da başlangıç fiyatı 2.399.760 ¥ olarak belirlenmiş (yaklaşık 22.500 $).

Son Güncelleme : 09 Ağustos 2019

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo