2020 Renault Sandero RS Ortaya Çıktı: Sadece Güney Amerika İçin

Ototeknikveri     09 Ağustos 2019 08:55

Geçtiğimiz ay Güney Amerika’ya yönelik güncellenen Sandero ve Logan modellerinin çıkışından sonra, şimdi sıra Sandero RS'de.

2020 Renault Sandero RS Ortaya Çıktı: Sadece Güney Amerika İçin
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

2015 yılında başlatılan performans modelinin ilk büyük güncellemesi olacak ve değişiklikler çoğunlukla tasarım değişiklikleriyle sınırlı.

 

2020 model yılı için, Sandero RS, Racing Spirit sınırlı versiyondan miras kalan yeni LED stop lambaları, yeni 17 inç siyah elmas jantlar, yeni Renault Sport yan çıkartmaları ve kırmızı fren kaliperleri kazandı.

 

F1 tarzı bıçak izi, siyah tavan spoyleri ve çift egzoz gibi diğer belirgin dış özellikler değişmeden kalıyor. İç kısımda ayrıca siyah tavan döşemesi ve kırmızı çift şeritli koltuklar da dahil olmak üzere Sandero RS Racing Spirit'in özellikleri bulunuyor. Ek olarak, kapı içlerinde karbon fiber görünümlü bir kumaş bulunuyor.

Sandero RS standart olarak beyaz bir boya ile birlikte sunuluyor, tek ekstra seçenek ise Fire Red, Étoile Silver veya Nacré Black renklerinde gelen metalik boya.

2020 Sandero RS, etanol ile 150 PS, benzinle 145 PS güç çıkışı ve 201 Nm tork sunan doğal emişli 2.0 litre motorla gelmeye devam ediyor.

Kısa oranlı, altı vitesli bir manuel şanzımanla donatılan Sandero RS, 8.0 saniyede 0'dan 100 km / saate ve azam 202 km / sa hıza ulaşıyor. Renault Sport ayarlı süspansiyon, elektro-hidrolik direksiyon ve dört tekerlekten diskli fren sistemi de aynı kalıyor.

Standart donanım RS Drive sisteminde üç sürüş modu (Standart, Spor ve Spor +), yokuş kalkış yardımı, elektronik stabilite, çekiş kontrolü, Media Nav Evolution bilgi-eğlence sistemi, otomatik klima, dikiz kamerası, ayarlanabilir aynalar, elektrikli camlar ile birlikte hız sınırlayıcıyı içeriyor. Brezilya'da fiyatlar 69.690 Real'den başlıyor (yaklaşık 17.710 $).

Son Güncelleme : 14 Ağustos 2019

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo