Mercedes Frankfurt'ta Yepyeni Bir Konsept Sunacak

Ototeknikveri     09 Ağustos 2019 10:01

Frankfurt Otomobil Fuarı'na bir aydan biraz daha fazla bir süre kaldı ve Mercedes bu etkinliği yepyeni bir konsept sunmak için kullanacak.

Mercedes Frankfurt'ta Yepyeni Bir Konsept Sunacak
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Şirket özellikleri henüz açıklamıyor, ancak açıklamada "Araç Mercedes-Benz'in teknoloji odaklı markası EQ'nun esnek, müşteri odaklı ve sürdürülebilir vizyonunu içeriyor" denildi. Bu süslü sözlerden yeni bir EQ konsepti bekleyebileceğimiz anlaşılıyor.

 

Gizemli konseptin yanı sıra, Mercedes fuarda “çok sayıda dünya prömiyeri” gerçekleştirecek. Bunlar arasında yeni plug-in hibritler ve “tamamen elektrikli yüksek kapasiteli sedan EQV” yer alacak. EQV konsepti V-Serisi'ne dayanan elektrikli bir kamyonet olduğu için son ifade biraz tuhaf. Ne çıkacağını bekleyip göreceğiz.

 

Dahası, GLB ilk fuar çıkışını yapacak ve yeni bir AMG versiyonu ona eşlik edecek. Bu da muhtemelen 301 hp (225 kW / 306 PS) güç çıkışı ve 400 Nm tork üreten turboşarjlı 2.0 litrelik dört silindirli bir motora sahip olması planlanan GLB 35 olacak. Motor, performans odaklı dört tekerlekten çekiş sistemine güç sağlayan yedi vitesli bir çift debriyajlı şanzımana bağlanacak.

 

Yukarıda belirtilen modellerin yanı sıra, Smart elektrikli şehir arabalarının yükseltilmiş versiyonlarını sergileyecek. ForTwo ve ForFour yeni aydınlatma üniteleri ve mütevazı revize edilmiş ön kısımlarıyla görülecek. Bu iki model ayrıca yükseltilmiş bir güç aktarma sistemi de alabilir, ancak henüz hiçbir şey resmi değil.

 

Son olarak, Daimler başkanı Ola Källenius fuarda “Mercedes-Benz'in geleceği hakkında bir fikir verecek". Yöneticinin konuşması “sürdürülebilir geleceğe” ve bu stratejinin evrensel insan ihtiyaçlarını nasıl karşıladığına odaklanacak.

Son Güncelleme : 14 Ağustos 2019

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo