Volkswagen Golf R ABD'de Sonlandırılıyor

Ototeknikveri     09 Ağustos 2019 10:22

Volkswagen kısa süre önce Amerika'da 2020 programında değişiklik yaptığını açıkladı ve bir model artık seride yok: Golf R.

Volkswagen Golf R ABD'de Sonlandırılıyor
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Şirket, normal Golf'ün sadece Value Edition donanım seviyesiyle sunulacağını ve GTI'nın S ve SE versiyonlarıyla kullanılmaya devam edeceğini söyledi. Motor Authority web sitesi VW ile temasa geçti ve Golf R hakkında sorular sordu.

 

Otomobil üreticisi, mevcut nesil Golf R modelinin üretimin sonuna geldiğini (en azından ABD için) ve 2020 model yılı için sunulmayacağını doğruladı. ABD'de yeni bir Golf R isterseniz, yine de 2019 modeline sahip olabilirsiniz veya gelecekte yeni nesiller çıkana kadar bekleyebilirsiniz.

 

Bununla birlikte, normal VW Golf Mk8'in resmi olarak henüz tanıtılmadığını ve Golf R'nin tamamen yeni bir neslinin gelmesine daha epey vakit olduğunu belirtelim.

Buna ek olarak, VW'nin Avrupa'dan yeni modelleri ABD'ye gecikmeli olarak getirdiğini de göz önüne alırsak, en erken 2022 yılını bulabilir. VW, Mk8 tabanlı Golf R'nin ABD'ye geleceğini onayladı, tek sorun, otomobil üreticisinin bir zaman vermemesi.

 

Standart Golf Mk8 ABD'de hiç satılmayabilir, ancak sekizinci nesil Golf GTI'nin 2021 modeli olarak ulaşması bekleniyor.

Son Güncelleme : 14 Ağustos 2019

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo