Kia Kore'de 2020 Mohave'yi Tanıttı

Ototeknikveri     14 Ağustos 2019 07:11

Kia, anavatanında yeni nesil Mohave'yi paketinden çıkardı. Mohave Masterpiece konsepti tarafından 2019 Seul Otomobil Fuarı'nda önizlenen yen model, Eylül ayında yerel olarak satışa çıkacak.

Kia Kore'de 2020 Mohave'yi Tanıttı
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Bu yılın başlarında sunulan çalışma ile karşılaştırıldığında, Mohave'nin dış tasarımı biraz yumuşatılmış. Değişiklikler, ön panjur, ön tampon ve sis lambalarının yanı sıra yan ayna kapakları, yan basamaklar, arka lambalar ve bagaj kapağını kapsıyor.

 

Dışarıda görünür bir Kia logosu bulunmadığını fark etmiş olabilirsiniz; modelin selefinin de Kia logoları yoktu, bu yüzden sürpriz olmadı.

 

Haberin hazırlanması sırasında iç veya teknik detaylara ait henüz hiç bir resim yoktu. Bununla birlikte, bagaj kapağındaki logoda gösterildiği gibi dört tekerlekten çekiş ve 3.0 litrelik bir V6 motor var. Motorun, muhtemelen sekiz vitesli bir otomatik şanzımanla eşleşen 260 PS (256 hp / 191 kW) güç çıkışı ve 560 Nm tork üreten bir dizel olması bekleniyor.

Kuzey Amerika'da, önceki nesil Mohave, Borrego olarak pazarlanıyordu. 2009 yılında, düşük satış nedeniyle model durduruldu ve yerini Sorento aldı. Bu arada Kia, 8 kişiye kadar alabilen 3 sıralı orta boy bir SUV olan Telluride modelini başlattı. Yeni Mohave'nin ABD'de satılıp satılmayacağı bilinmiyor.

Son Güncelleme : 16 Ağustos 2019

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo