2020 Mercedes-AMG GT R Black Series Görüntülendi

Ototeknikveri     14 Ağustos 2019 08:33

Mercedes-AMG son yıllarda birçok GT R prototipini test ediyor ve her yeni prototip ortaya çıktığında insanlar Black Series'e baktıklarını düşünüyorlardı.

2020 Mercedes-AMG GT R Black Series Görüntülendi
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Ancak bu sefer, gerçekten onu görüyor olma ihtimalimiz var. Güney Avrupa’da çekilen en son casus fotoğraflar, GT R’ın bazı çok dikkat çekici özelliklerini ortaya çıkardı; bunların arasında, iki büyük oyuntulu çıkışı olan havalandırmalı motor kaputu ve aralarındaki hava girişi de bulunuyor. Eğer mühendisler bu büyük havalandırmaların gerekli olduğuna karar verdilerse, motor yüksek beygir gücü ve tork sebebiyle çok fazla ısı üretiyor demektir.

 

Her şekilde, Mercedes-AMG 4.0 litrelik çift turbo V8'i yaklaşık 630 hp güç çıkışı ve en agresif ayarlarla kullanacak. Bu da AMG GT 63 S dört kapılı coupe ile aynı olacak. Ancak, bazı kaynaklar Black Series'in daha da güçlü olabileceğini, hatta 700 HP'yi aşabileceğini iddia ediyor!

 

Güç çıkışı şimdilik spekülasyon olarak kalırken, AMG GT R Black Series, GT R Pro da dahil olmak üzere şimdiye kadar piyasaya sürülen diğer tüm modellerden daha hızlı bir sürüş deneyimi sunacak. Bu özel prototipte tespit edebileceğimiz diğer değişiklikler arasında siyah karbon fiber tavan ve büyük bir arka difüzöre entegre dörtlü bir egzoz sistemi yer alıyor.

 

Yine de, önceki prototiplerde gördüğümüz tam aerodinamik paketi içermiyor gibi görünüyor. Her durumda, Black Series'in 2020'de Mercedes-AMG'nin spor otomobilinin yeni nesli olarak piyasaya sürülmesi bekleniyor.

Son Güncelleme : 16 Ağustos 2019

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo