Volkswagen T-Roc Cabrio: Açık Hava Sevenlere Özel Crossover

Ototeknikveri     15 Ağustos 2019 07:37

Volkswagen yeni T-Roc Cabrio'yu paketinden çıkardı.

Volkswagen T-Roc Cabrio: Açık Hava Sevenlere Özel Crossover
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Üzeri açık crossover otomobiller her zaman biraz tuhaf oluyor, T-Roc Cabrio da bu açıdan farklı değil. Yeni model, uzun bir süre için Volkswagen tarafından sunulan tek üzeri açık otomobil olacak ve tanıtımı Eylül ayında Frankfurt Otomobil Fuarı'nda yapılacak.

 

Sadece standart T-Roc'un tavanını sökmek yerine, Volkswagen aracın yapısını ve gövdesini büyük ölçüde değiştirdi. Yeni modelin aks mesafesi standart T-Roc'dan 37 mm daha uzunken, toplam uzunluğu 34 mm. Ek olarak, Volkswagen T-Roc Cabrio'nun tavan eksikliğini telafi etmek için alt gövde, yan paneller, traversler, kapılar ve ön cam çerçevesinde yapısal güçlendirme yapıldı.

 

Volkswagen tarafından geliştirilen katlanabilir kumaş tavan, sadece 9 saniyede ve 30 km/s hıza kadar seyir halindeyken kapatılabiliyor ve önceki Golf Cabrio'nun tavanına benzer şekilde çalışıyor. Kumaş tavanın varlığı, standart T-Roc'un 284 litre bagaj kapasitesini üzeri açık modelde 161 litre azaltıyor. Bununla birlikte, alıcıların bu konuda fazla endişeleneceğini düşünmüyoruz, çünkü pratiklik ve bagaj kapasitesini önemseyen birisi zaten üzeri açık bir araç satın almaz.

 

Alman otomobil üreticisi, yeni T-Roc Cabrio'yu başlangıçta 113 hp 1.0 litre üç silindirli ve 148 hp 1.5 litrelik dört silindirli benzinli motorlarla satacak. İkinci motor, yalnızca yedi vitesli çift debriyajlı otomatik şanzımanla eşleştirilirken, 1.0 litrelik modelde altı vitesli bir manuel şanzıman bulunuyor.

 

Bunun yanı sıra model için iki tasarım paketi kullanıma sunulacak. Birincisi, Style olarak adlandırılan, 17 inç jantlar, standart ortam aydınlatması ve deri döşemeye sahip model. Diğeriyse sis lambaları, deri spor koltuklar, 17 inç jantlar ve bazı farklı gövde panelleri ekleyen R-Line seçeneği olacak.

Son Güncelleme : 16 Ağustos 2019

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo