300 PS VW T-Roc R Avrupa'da Satışa Çıktı

Ototeknikveri     16 Ağustos 2019 09:27

Bu yılın başlarında Cenevre Otomobil Fuarı'ndaki dünya prömiyerinin ardından, VW T-Roc R yüksek performanslı SUV şimdi Avrupa'da satın alınabilecek.

300 PS VW T-Roc R Avrupa'da Satışa Çıktı
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

R versiyonuna sahip ilk VW SUV olan T-Roc R, premium olmayan bir kompakt SUV için çok yüksek bir fiyat olan 43.995 Euro'dan başlıyor (yaklaşık 48.730 $). Bununla birlikte, müşteriler özellikle performans açısından paranın karşılığını fazlasıyla alıyorlar.

 

Otomobilin güç aktarma organları Golf R'den geliyor; bu da kaputun altında, 300 PS (296 hp) güç çıkışı ve 400 Nm tork üreten bir turboşarjlı dört silindirli benzinli motor olduğu anlamına geliyor. Bu motor, her ikisi de standart olarak sunulan yedi vitesli bir DSG çift debriyajlı şanzıman ve 4Motion dört tekerlekten çekişli sürüş sistemiyle birlikte çalışıyor.

 

Dört çekişli sürüş sisteminin desteğiyle bir araya gelen cömert güç ve tork seviyeleri sayesinde otomobil 4.8 saniyede sıfırdan 100 km/s hıza çıkabiliyor. Azami hız ise elektronik olarak 250 km / s ile sınırlandırılmış. İlginç bir şekilde, hızlanma süresinde Cenevre Otomobil Fuarı'nda açıklanan ilk rakamla karşılaştırıldığında 0.1 saniyelik bir iyileşme görülüyor.

 

Spor süspansiyonu ve 17 inçlik fren sistemi bulunduğundan T-Roc R virajlarda da oldukça atik. Diğer standart özellikler arasında progresif direksiyon, kalkış kontrolü, yarış modu, dörtlü egzoz, 18 inç Spielberg alaşım jantlar ve daha fazlası bulunuyor.

 

İsteğe bağlı ekstra özellikler arasındaysa, titanyum susturuculara sahip R Performance egzoz sistemi (3800 Euro), 19 inçlik Pretoria Koyu Grafit mat alaşım jantlar (820 Euro), Dinamik Şasi Kontrolü DCC, “Beats” ses sistemi ve mat Lapiz Mavisi dekoratif detaylar yer alıyor.

Son Güncelleme : 19 Ağustos 2019

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo