Hyundai, Frankfurt'a Bir Elektrikli Tasarım Konsepti Getiriyor

Ototeknikveri     16 Ağustos 2019 10:26

Hyundai'nin Frankfurt Otomobil Fuarı için büyük planları var ve şimdiden tamamen yeni i10 ve bir elektrikli yarış arabasından teaser yayınladı. Bunların yanı sıra, şimdi şirket “tam elektrikli bir tasarım konseptini” de fuara getireceğini onayladı.

Hyundai, Frankfurt'a Bir Elektrikli Tasarım Konsepti Getiriyor
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Otomobil üreticisi ayrıntıları gizli tutuyor, ancak firmanın açıklamasına göre konsept “Hyundai'nin mobiliteyi nasıl yeniden tasarlayacağını” gösterecek. Aynı zamanda konseptin “yarının arabalarının kişiselleştirilmiş yaşam alanları haline geleceğini gösteren” eşsiz bir iç mekana sahip olacağı belirtildi.

 

Bu çabanın bir parçası olarak Style Set Free adı altında Hyundai, müşterilere daha fazla özelleştirme seçeneği sunmak istiyor. Hyundai, müşterilerin “insanların arabalarını da evlerini nasıl tasarlayacaklarına benzer şekilde tasarlama özgürlüğüne sahip olabileceği" bir gelecek öngörüyor. Firma, bunun otomobillerin sahibinin yaşam tarzını daha iyi yansıtmasını sağlayacağını ve hatta özelleştirmenin bir aracın kullanım ömrü boyunca devam edebileceğini belirtti.

 

Aracın özellikleri hakkında henüz detay yok. Hyundai Motor Avrupa'nın Pazarlama ve Ürünlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Andreas-Christoph Hofmann, açıklamasında “Style Set Free'yi entegre eden ilk tam elektrikli konseptin yanı sıra, ilk elektrikli yarış arabamızla gurur duyuyoruz. Diğer üreticiler hala bu konuda konuşurken, Hyundai bir kez daha herkesten önce sürüşün geleceğine bir göz atıyor." dedi.

Yeni konseptin duyurulmasının yanı sıra, Hyundai, 2020 i10'un da özel bir versiyonunu piyasaya sürmeyi planladığını açıkladı.

Son Güncelleme : 19 Ağustos 2019

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo