BMW'nin Çinli Ortağı Brilliance'dan V9 Adında Yeni 7 Koltuklu SUV

Ototeknikveri     18 Ağustos 2019 09:39

Çinli SUV Brilliance V9 casus fotoğrafçılar tarafından ilk kez görüntülendi.

BMW'nin Çinli Ortağı Brilliance'dan V9 Adında Yeni 7 Koltuklu SUV
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Brilliance V9'un otomobil üreticisinin model serisinde V7'nin üzerinde konumlanacağı ve Brilliance ile BMW tarafından ortaklaşa geliştirilen M8X platformu tarafından destekleneceği söylendi. Google'da yapılan bir arama, Brilliance’ın V9’u en az 12 aydır yollarda test ettiğini ve bu prototipin kapsamlı şekilde kamuflajlandığını, modelin son şeklini alması için bir süre daha olduğunu gösteriyor.

 

Önden bakıldığında, Brilliance V9'un, büyük bir ön panjur ve köşeli farlara sahip olduğu görülüyor. Brilliance ayrıca bu özel prototipi bir gümüş ve siyah jant seti ile donatmış. Arka tarafta küçük bir tavan spoyleri ve çift egzoz borusu görebiliyoruz.

 

V9'un dış kısmı daha küçük olan V7 ile bazı ortak noktaları paylaşacak gibi gözükse de, iç kısmı büyük ölçüde farklı olacak. Küçük Brilliance V7 dijital bir gösterge grubunu desteklerken, konsolun ortasında, her iki tarafında Volvo'yu yakından taklit eden bir tasarımla dikey hava delikleri bulunan dikey bir multimedya sistemi var. Karşılaştırma yapıldığında, resimde gösterilen V9 prototipi, hem gösterge grubu hem de multimedya sistemini içeren tek bir ekrana sahip. Bu tasarım oldukça derli toplu ve sade fakat belki de V7'nin iç mekanı kadar göze hoş gelmiyor.

 

Araçla birlikte sunulacak güç aktarma organları hakkında sınırlı bilgi var ancak mevcut V7, 204 hp turboşarjlı 1.6 litrelik dört silindirli bir motorla satılıyor ve altı ileri manuel veya yedi vitesli çift debriyajlı otomatik şanzımanla geliyor.

Son Güncelleme : 19 Ağustos 2019

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo