Hyundai i10 N Üzerinde mi Çalışıyor?

Ototeknikveri     20 Ağustos 2019 11:50

Geçtiğimiz günlerde yeni Hyundai i10’un ilk resmi teaser’ı yayınlanmıştı ve oldukça etkileyiciydi.

Hyundai i10 N Üzerinde mi Çalışıyor?
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Eğer bu tasarım çizimi gerçeğe dönüşürse, 2020 Hyundai i10 Avrupa piyasasının en iyi görünen şehir otomobillerinden birisi olabilir. Öte yandan, sıradan bir şehir otomobili için fazla agresif görünüyor ve bunun altında yatan nedeni tahmin edebiliriz.

 

Yukarıda gördüğünüz fotoğraflar performans odaklı yeni nesil Hyundai i10 N modeline ait olabilir. Daha önce yayınlanan çizimdeki otomobilin de bu modele ait olduğunu düşünüyoruz. Öte yandan, casus fotoğraflardaki prototipin detayları siyah kumaş ve kamuflaj çıkartmalarıyla tamamen gizlenmiş.

 

Sıcak hava testlerinde görüntülenen i10 bir 2020 Hyundai i10 prototipinde daha önce hiç görülmemiş bir şeye sahip; iki büyük ve yuvarlak egzoz borusu. Daha yakından bakıldığında daha sportif görünümlü ızgara ve onu çevreleyen ilave yuvarlak lambalar, tamponda büyük hava girişleri, ayrıca daha büyük ve geniş, ortası kırmızı sportif tekerlekler de görülüyor.

 

Tüm bu bileşenler VW Up! GTI ile yarışabilecek sportif bir modele işaret ediyor. Hyundai i10 N modelinde yer alacak motorlarla ilgili henüz bilgi yok ancak 150 hp üzerinde güç çıkışına sahip olacağına kesin gözüyle bakılabilir. Turboşarjlı üç ya da dört silindirli bir motor kullanılabilir.

 

Motor seçeneği ne olursa olsun manuel şanzımanla sunulması bekleniyor. Hyundai N araca bir spor süspansiyon ve daha güçlü frenler de ekleyebilir. Öte yandan, sıradan bir motoru sportif tasarımla sunan bir i10 N-Line modeline de bakıyor olabiliriz.

Son Güncelleme : 21 Ağustos 2019

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo