Sınırlı Üretim Rolls-Royce Ghost Zenith Avrupa'yı Büyüleyecek

Ototeknikveri     21 Ağustos 2019 08:47

Kuzey Amerika'da Pebble Beach'teki ilk tanıtımından sonra Rolls-Royce, Ghost Zenith Collection'ı bu kez Salon Privé'deki tanıtım için Avrupa'ya gönderiyor.

Sınırlı Üretim Rolls-Royce Ghost Zenith Avrupa'yı Büyüleyecek
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Ghost, lüks otomobil üreticisinin şimdiye kadarki en başarılı modellerinden olmasının yanı sıra, gelecekte koleksiyonlarda yer alacak özel Zenith versiyonundan sadece 50 adet üretilecek.

 

Salon Privé kurucularından David Bagley, “Bu yılki etkinlikte Pebble Plajı'ndaki gösteriminden hemen sonra Avrupa'da Rolls-Royce Ghost Zenith'e ev sahipliği yapmak bizim için onurdur. Rolls-Royce en başarılı otomobilini aldı ve daha da iyi hale getirdi. Bu da mükemmeliğe olan tutkularını ortaya koyuyor. İşçiliğin ve ustalığın doruğunu yansıtan bu yeni lüks otomobili Salon Privé sırasında Blenheim Sarayı'nın çimlerinde sunmaktan büyük heyecan duyuyoruz.” diye konuştu.

 

Bu Ghost'u gerçekten bu kadar özel kılan şeylerden biri de iki farklı renk tonuyla parlak kontrastlı boyası. Müşteriler, Endülüs Beyazı ile Iguazu Mavisi, Kutup Beyazı ile Lüks Gümüş veya Siyah Elmas ile Bohem Kırmızı arasında seçim yapabiliyor.

 

İçeride, 200EX Spirit of Ecstasy konseptinden alınan birer parçanın eritilmesiyle yapılmış ve her Ghost Zenith'in orta konsoluna yerleştirilmiş hatıra plakası bulunuyor. Diğer özellikler arasında ışıklandırılmış kapı cepleri, kapılarda kakma süsleme, arka koltuklarda nakışlar, kontrast deri ve özel Shooting Star konfigürasyonuna sahip tavan döşemesi de yer alıyor.

 

Salon Privé, 5 Eylül Perşembe ve 7 Eylül Cumartesi tarihleri arasında gerçekleşecek.

Son Güncelleme : 25 Ağustos 2019

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo