2020 Kia Mohave'nin Şık İç Mekanı Ortaya Çıktı

Ototeknikveri     21 Ağustos 2019 10:04

Kia, Kore'de yeni nesil Mohave'yi bir kaç hafta içinde piyasaya sürecek ve otomobilin iç mekanından görüntüleri ilk kez yayınladı.

2020 Kia Mohave'nin Şık İç Mekanı Ortaya Çıktı
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Artık oldukça yaşlanmış önceki nesille karşılaştırıldığında, yeni model daha sade bir gösterge panosu, 12,3 inç multimedya ekranı ve özgün iki bölgeli klima kontrolüyle geliyor.

 

Orta konsolda otomatik vites geçişi, sürüş modu seçicisi ve yokuş kalkış yardımcısı gibi sistemlerin düğmeleri, iki bardak tutucu ve depolama alanıyla birlikte bulunuyor. Gösterge paneli ve kapı panellerinin üstünü kaplayan deri ve kontrast dikişler, ayrıca ahşap, alüminyum ve piyano siyahı yüzeyler dikkat çekiyor.

 

Isıtmalı ve havalandırmalı elektrikli ayarlanabilir koltuklar, Kapitone Nappa deri döşeme, çok bölgeli klima kontrolü, üç koltuk sırası, USB portları, çevre görünümü monitörü, baş üstü ekran, akıllı telefon kablosuz şarjı, birinci sınıf ses sistemi ve daha fazlası da yeni modelde yer alıyor.

 

2020 Mohave, sekiz vitesli bir otomatik şanzıman ve dört tekerlekten çekiş ile eşleştirilen 3.0 litrelik turboşarjlı V6 dizel motorla geliyor. Motor 256 HP (260 PS / 191 kW) güç çıkışı ve 560 Nm tork üretiyor.

 

Yeni modelin Kuzey Amerika'ya da gidip gitmeyeceği henüz bilinmiyor. Daha önce burada Borrego adıyla satılan model düşük satışlar nedeniyle 2009'da kaldırılmıştı. Firma zaten kıtada yeni üç koltuk sıralı Telluride SUV'yi sunuyor.

Son Güncelleme : 25 Ağustos 2019

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo