Güncellenen 2020 VW Multivan Detaylandı

Ototeknikveri     23 Ağustos 2019 03:27

California 6.1 karavanın bu ayın başlarında tanıtılmasının ardından, güncellenen VW Transporter 6.1 serisi de piyasaya çıkmaya hazır.

Güncellenen 2020 VW Multivan Detaylandı
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

VW bazı Avrupa ülkelerinde ön siparişleri şimdiden almaya başladı. Otomobil sonbaharda satışa çıkacak. Uluslararası medya lansmanı Amsterdam’da yapıldı ve firma lansmanla birlikte kapsamlı bir fotoğraf galerisi ve tüm detayları yayınladı.

 

Transporter 6.1’in konforlu yolcu versiyonu büyük ızgarası, yeni tamponu ve bazı versiyonlarda LED teknolojisine sahip yeni farlarıyla öncekinden farklı bir ön kısma sahip. Güncellenen Multivan ayrıca altı yeni tekerlek tasarımı, altı yeni dış cephe rengi ve yedi farklı iki tonlu boya kombinasyonuyla geliyor.

 

2020 VW Multivan’ın iç mekanında daha da büyük değişiklikler var. Dijital Kokpit opsiyonel olarak sunulurken, en yeni Modular Infotainment Matrix multimedya sistemleri (MIB2 ve MIB3) de alınabiliyor. Tüm multimedya sistemleri entegre eSIM içeren standart internet bağlantısı ünitesine (OCU) sahip.

 

Volkswagen aynı zamanda direksiyon simitlerini de yeniden tasarlamış. VW Multivan 6.1 pratiklik için sürücünün öndünde ilave bir raf ve yolcu için daha geniş bir açık depolama alanıyla yine bir raf daha sunuyor. A direklerinin yakınındaki bardak tutucular ve akıllı telefonlar için kablosuz şarj özelliğiyle alınabilen daha geniş bir tepsi de yenilikler arasında.

 

Teknoloji bakımından en büyük değişiklik, yakıt tüketimini azaltan ve bir dizi yeni sürüş yardım sistemini destekleyen elektrik motorlu hidrolik direksiyon sistemi. Bunlar arasında Şerit Yardımı, Park Asistanı, Treyler Asistanı ve dahası bulunuyor. Standart güvenlik sistemleri Arkadan Geçen Trafik Uyarısı ve Yan Rüzgar Asistanı’nı da içeriyor.

 

Güncellenen VW Multivan ikinci nesil şasi kontrol sistemi (DCC), adaptif seyir kontrolü (ACC) ve dur – kalk fonksiyonu (sadece DSG ile), ayrıca XDS elektronik diferansiyel kilidi gibi opsiyonel ekstralar da sunuyor.

 

Tamamı dizel seçeneklerden oluşan motor serisi 2.0 litre kapasiteli bir motoru dört farklı güç çıkışıyla sunuyor. Bunlar 90 PS (89 hp), 110 PS (109 hp), 150 PS (148 hp) ve 199 PS (195 hp) seçeneklerini içeriyor. Son iki seçenek 4Motion dört çekişli sürüş sistemi ve yedi vitesli DSG çift debriyajlı otomatik şanzımanla alınabiliyor (199 PS motorda standart). 90 PS ve 110 PS motorlar sadece beş vitesli manuel şanzımanla, 150 PS ise standart altı vitesli manuel şanzımanla geliyor.

 

Almanya’da fiyatlar 90 PS motorlu Transporter panel van için 22.950 euro, 110 PS motorlu Multivan Family için 31.000 Euro olarak açıklandı.

 

 

Son Güncelleme : 25 Ağustos 2019

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo