Volkswagen Logosunu Değiştiriyor

Ototeknikveri     23 Ağustos 2019 05:26

Volkswagen elektrifikasyonu benimsedi ve ID alt markasıyla geleceğe doğru çok önemli bir adım atacak. Grup ayrıca dizel skandalını mümkün olduğunca unutturmak için logosunu değiştirme kararı aldı.

Volkswagen Logosunu Değiştiriyor
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Eylül ayında 2019 Frankfurt Otomobil Fuarı’nda tanıtılacak yeni logo yeni marka tasarımını yansıtacak ve “Yeni Volkswagen” sloganıyla sunulacak. Logo daha cesur ve daha renkli olacak, iki boyutlu bir tasarıma sahip olacak. Logoda “V” ve “W” harflerinin yine hemen anlaşılabilir şekilde kullanılmaya devam edilmesi bekleniyor.

 

Satış, Pazarlama ve Satış Sonrası’ndan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Jurgen Stackmann, konuyla ilgili “Volkswagen bugüne kadar neredeyse tüm faaliyet alanlarında cesur kararlar aldı. Markanın kapsamlı şekilde yeniden yapılandırılması, stratejimizin mantıklı bir sonucudur. Başardıklarımızdan çok gururluyum, yeni Volkswagen güçlü, taze, pozitif ve çekici olacak.” diye konuştu.

 

Dizel skandalının ardından dört yıl önce oluşturulan “Transform 2025+” stratejisi kapsamında gelen logo değişikliği, ilk önce Avrupa’da, Ekim ayından itibaren Çin’de uygulanmaya başlanacak. Gelecek yılın başında Güney ve Kuzey Amerika’da ve tüm diğer piyasalarda da yeni logo kullanıma girecek. Otomobil üreticisi logoyu 171 ülkede, 10.000’den fazla tesiste kullanacak ve 70.000 eski logo değiştirilecek.

 

Volkswagen Grubu sesli logosunu da kadın sesi içerecek şekilde değiştirecek.

 

VW, yeni logonun yanı sıra Frankfurt’da ID.3 elektrikli hatchback modelini de tanıtacak.

Son Güncelleme : 25 Ağustos 2019

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo