Londra’da İçinde Renault Zoe Olan Araba Otomatı Açıldı

Ototeknikveri     23 Ağustos 2019 05:58

İngiltere’nin ilk temassız araba otomatı Londra’da açıldı. Tüketiciler otomobillerini herhangi bir görevliye ihtiyaç olmadan kendileri satın alabiliyor.

Londra’da İçinde Renault Zoe Olan Araba Otomatı Açıldı
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Otomat 21.000 sterlin’e kadar olan satın alımlara izin veriyor ve elbette noktada pazarlık yapabileceğiniz bir görevli bulunmuyor. Otomatın tasarımı ve kurulumu için altı mühendis üç ay boyunca çalıştı. Ödeme yapıldıktan sonra otomobil kullanıma hazır hale geliyor.

 

Otomat İngiltere’de en çok satılan elektrikli otomobillerden birisi olan Renault Zoe’nin satışını yapıyor. Zoe 16.000 sterlin fiyatla satılıyor. Yapılan araştırmada, her 10 İngiliz’den birinin otomobiller internetten ya da insansız başka yöntemlerle satıldığında fiyatlandırmanın çok daha net ve tutarlı olacağını düşündükleri tespit edildi.

 

Otomatı işleten Auto Trader’dan yapılan açıklama şu şekilde: “Yeni bir otomobil satın almak heyecan verici bir deneyimdir ancak pazarlık süreci ve doğru fiyata satın alma kaygısı gereksiz bir strese neden olabiliyor. Bu yüzden pazarlığa gerek bırakmayacak uygun ve şeffaf bir fiyatlandırma uyguladık. Otomobilinizi hemen satın alabilir ve anında sürmeye başlayabilirsiniz. Satın almak için sadece kredi kartınızı ya da banka kartınızı kullanmanız yeterli. Bu otomatla Londra sakinlerinin böyle bir satın alma yöntemine verdikleri tepkiyi ve elektrikli otomobillere olan ilgisini de test etmiş oluyoruz.”

Son Güncelleme : 25 Ağustos 2019

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo