Skoda Kamiq Segmentinin Yeni Şampiyonu Olabilir

Ototeknikveri     25 Ağustos 2019 10:26

Kamiq Skoda’nın Avrupa’nın en popüler segmentlerinden birisine girişini simgeliyor ve otomobilin aldığı tepkiler çok olumlu.

Skoda Kamiq Segmentinin Yeni Şampiyonu Olabilir
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Yeni Kamiq markanın SUV serisinde Karoq’un altında konumlanıyor ancak bu sizi aldatmasın, otomobil sınıfının en geniş iç mekanlarından birisini sunuyor ve aileler için fazlasıyla yeterli.

 

Kamiq belki “yılın en iyi tasarımı” ödülü alamayabilir ancak kesinlikle diğer Skoda’lardan daha ilginç ve keyifli görünüyor. Üzerinde LED gündüz farlarının olduğu far konfigürasyonu Hyundai ve Citroen gibi başka markalardan tanıdık ve Kamiq’i daha modern gösteriyor.

 

İç mekan otomobilin en iddialı olduğu kısmı diyebiliriz. Kuzeni VW T-Cross bolca sert plastik kullanırken Kamiq çok daha hoş, yumuşak dokunuşlu materyallerle kaplanmış konsol ve kapı panelleriyle geliyor.

 

Müşteriler üç benzinli, bir dizel ve bir CNG motor arasında seçim yapabiliyor. Seri 1.0 litre TSI motorla başlıyor. Bu motor 95 ve 115 PS iki güç çıkışı seçeneğine sahip. En üst seçenek ise 1.5 litre TSI motor. 150 PS güç çıkışına sahip bu seçenek manuel ya da DSG şanzımanla alınabiliyor. 115 PS 1.6 litre motor ise tek dizel seçeneği. Ekonomi arayanlar için, 90 PS 1.0 litre G-TEC motor sıkıştırılmış doğal gaz (CNG) kullanıyor. Otomobil önden çekişli ve dört çekişli sürüş seçeneği yok.

 

What Car yeni Skoda Kamiq’i değerlendirdiği videoda segmentin güçlü bir rakip kazandığını belirti.

Son Güncelleme : 28 Ağustos 2019

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo