VW Passat GTE PHEV Daha Büyük Pil, Daha Uzun Menzille Geliyor

Ototeknikveri     27 Ağustos 2019 11:57

Avrupa'ya özel güncellenen 2020 VW Passat plug-in hibrit versiyonu Avrupa'da satışa çıktı. Otomobil sadece daha fazla teknik özellik sunmakla kalmıyor, aynı zamanda elektrikli modda daha uzun sürüş için daha büyük pille geliyor.

VW Passat GTE PHEV Daha Büyük Pil, Daha Uzun Menzille Geliyor
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

2020 Passat GTE, önceki modelin 9.9 kWh kapasiteli piline kıyasla 13 kWh kapasiteyle yüzde 31 daha büyük bir pile sahip. Bu, plug-in hibrit Passat'a WLTP prosedürüne göre 56 km elektrikli sürüş mesafesi sağlıyor.

 

Önceki model daha az doğru sonuçlar veren NEDC standartları altında ölçülmüştü ve bu ölçümlere göre 50 km elektrikli sürüş mesafesi sunuyordu. NEDC standartına göre yeni modelin sürüş mesafesi 70 km.

 

Güç aktarma sistemi aynı kalmaya devam ediyor. 1.4 litre TSI motor ve elektrikli motor toplam 215 hp (218 PS) güç çıkışı ve 400 Nm tork sunuyor. Motorlara önden çekişli sürüş sistemi ve özel geliştirilmiş altı vitesli çift debriyajlı şanzıman eşlik ediyor.

 

2020 Passat GTE, üç sürüş modu ile geliyor: tam elektrikli sürüş için “EV”, en sportif performans için “GTE” ve (kendi kendini açıklayan) “Hibrit”.

 

Daha uzun mesafelerde ve 140km / s üzerindeki hızlarda, elektrikli motor, TSI benzinli motora bir destekleyici görevi görürken, sürücü, pilin kapasitesinin ne kadarının sıfır emisyonlu bir sürüş ayrılması gerektiğini seçebiliyor.

 

Diğer değişiklikler arasında, yeni direksiyon simidine sahip güncellenmiş bir iç mekan, yükseltilmiş dijital gösterge paneli, 9.2 inç dokunmatik ekranlı yeni multimedya sistemi, gelişmiş sesli kontrol ve kablosuz Apple CarPlay var.

 

Aktif güvenlik kiti, otomobili 210 km / sa hıza kadar sürebilen Seviye 2 yarı otonom yeni Travel Assist ile geliyor. Kapasitif direksiyon simidi, sürücünün ellerinin direksiyonun üzerinde olup olmadığını tespit ediyor ve 10 saniyeden uzun süre sürücünün elleri algılanmazsa bir uyarı sinyali veriyor.

 

Yenilenen Passat GTE şu anda Almanya'da, hem sedan hem de station gövde tiplerinde sipariş edilebiliyor, fiyatlandırma 44.795 Euro'da başlıyor.

Son Güncelleme : 28 Ağustos 2019

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo