2020 VW Golf’ün Yeni Kamuflajı “Göz Kamaştırıyor”

Ototeknikveri     28 Ağustos 2019 08:58

Volkswagen yeni sekizinci nesil Golf’ü yeni kamuflajıyla gösteren bir fotoğraf yayınladı.

2020 VW Golf’ün Yeni Kamuflajı “Göz Kamaştırıyor”
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Görenleri hipnotize eden siyah ve beyaz çizgili kamuflajın üzerinde “Golf” yazıyor ancak kamuflajla aynı renkteki harfleri ilk bakışta fark etmek zor. Volkswagen geliştirme sürecinin neredeyse bittiğini ve otomobilin bu sonbaharda çıkacağını söyledi.

 

Volkswagen yeni Golf’ü “güçlü boyutlara ve benzersiz bir görsel DNA’ya sahip” olarak tanımlıyor. Casus fotoğraflardan otomobilde abartısız, evrimsel bir tasarım uygulanmış.

 

Volkswagen tasarım yöneticisi Klaus Bischoff “Henüz yeni Golf’ün tüm detaylarını açıklamayacağız ancak şık boyutlarını bu haliyle bile anlayabiliyorsunuz. Yeni nesil gerçekten etkileyici bir görünüme sahip olacak.” dedi. Şeytan detaylarda gizlidir ve umarız Golf bizi bu anlamda hayal kırıklığına uğratmaz.

 

İç mekan tasarımının dış tasarımdan daha ilginç olacağını söyleyebiliriz. Volkswagen Golf’e tamamen farklı bir konsol tasarımı verecek ve iki büyük ekran ekleyecek. Fiziksel düğmelerin sayısı epey azalacak, yeni bir çok fonksiyonlu direksiyon simidi, ayrıca en yeni multimedya, güvenlik ve bağlantı teknolojileri sunulacak. Yenilenen döşemeler ve daha kaliteli materyaller de beklentiler arasında.

 

Volkswagen’in açıklamasına göre yeni Golf “elektrikli sürüş, dijitalleşmiş ve bağlantılı iç mekan, sürüş yardımı, çevrimiçi tabanlı fonksiyonlar ve hizmetlerle serinin bugüne kadarki en yenilikçi nesli olacak”.

 

Volkswagen yeni Golf’ün bu sonbaharda tanıtılacağını açıkladı ancak bu tanıtım Eylül ayındaki Frankfurt Otomobil Fuarı’nda gerçekleşmeyecek.

 

2020 VW Golf’ün MQB Evo platformunu kullanması bekleniyor. Bu sayede önceki nesilden 45 kg daha hafif olacak. Kompakt otomobil segmentinin kralı turboşarjlı üç ve dört silindirli benzinli, dizel ve CNG motorlarla gelecek. Ayrıca yarı hibrit ve plug-in hibrit versiyonlar da sunulacak. Plug-in hibrit versiyon 80 km elektrikli sürüş mesafesiyle gelecek.

Son Güncelleme : 02 Eylül 2019

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo