Hyundai Kona Hybrid: Resim Galerisi ve Tüm Detaylar

Ototeknikveri     29 Ağustos 2019 09:39

Haziran ayında yapılan önizlemenin ardından Hyundai, Avrupa pazarı için yeni Kona Hybrid'in tüm detaylarını yayınladı.

Hyundai Kona Hybrid: Resim Galerisi ve Tüm Detaylar
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Amsterdam'daki uluslararası medya lansmanında çekilen yeni fotoğraf galerisi sayesinde şimdi yeni modeli daha ayrıntılı olarak inceleyebiliriz. Mevcut yanmalı motor destekli Kona modellerine ve Kona Electric'e katılan Hybrid, Kona ailesinin üçüncü üyesi oldu.

 

Kona Hybrid'in ana güç kaynağı, 105 PS (103 hp) güç çıkışı ve 147 Nm tork sağlayan Kappa 1.6 litre GDI dört silindirli Atkinson döngülü benzinli motor.

 

Benzinli motor, 32 kW (43,5 PS / 43 hp) güç çıkışı ve maksimum 170 Nm tork sağlayan sabit mıknatıslı senkron elektrikli motorla destekleniyor. 1.56 kWh lityum-iyon polimer batarya da toplam 141 PS (139 hp / 104 kW) güç çıkışı ve 265 Nm torka sahip güç aktarma sisteminin bir parçası.

 

Hyundai, Kona Hybrid'in, bir Spor moduna da sahip altı vitesli çift debriyajlı otomatik şanzıman sayesinde dinamik bir sürüş deneyimi sağladığını söylüyor. Otomobil üreticisine göre, ortalama yakıt tüketimi (NEDC) 3,9 l / 100 km, CO2 emisyonu ise 90 g / km. Rakamlar standart 16 inç jantlı Kona Hybrid için.

 

Verimliliği artırmak için Hyundai, entegre Vites Boşta Sürüş Kılavuzuna ve Tahmini Enerji Yönetimi sistemlerine sahip Eko-Sürüş Yardımı Sistemini de (Eco-Driving Assist) sunuyor. Hyundai Kona Hybrid'in performans değerleri pek olağanüstü değil, otomobil 11.2 saniyede 0'dan 100 km / sa hıza çıkıyor ve en yüksek hız 160 km / sa.

 

Teknoloji cephesinde, hibrit crossover, Bluelink bağlantılı araç sistemi, 10.25 inç bölünmüş dokunmatik ekrana sahip isteğe bağlı Ses Video Navigasyon sistemi (AVN), altı dilde bulut tabanlı ses tanıma, Android Auto ve Apple CarPlay desteği ve ayrıca Hyundai Live Services özelliğini sunuyor.

 

Özgün alaşım jantlar (16 veya 18 inç), yeni Blue Lagoon renk seçeneği ve özel iç mekan renk paketi gibi göze çarpan özellikleri sayesinde Kona Hybrid'i görür görmez tanıyacaksınız. Avrupalı müşteriler bu aydan itibaren Kona Hybrid'i sipariş edebiliyor.

Son Güncelleme : 02 Eylül 2019

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo