Skoda Sahipleri Başkasına Ödünç Verdikleri Otomobillerinin Nereye Gidebileceğini Geofencing İle Belirleyebilecek

Ototeknikveri     29 Ağustos 2019 10:33

Eğer bir ebeveynseniz ve çocuklarınız araba kullanacak yaştaysa, Skoda Connect'in geofencing fonksiyonu, arabanızı alan çocuğunuzun ilk başta size söylediği yerin ötesine gidip gitmediğini gösteriyor.

Skoda Sahipleri Başkasına Ödünç Verdikleri Otomobillerinin Nereye Gidebileceğini Geofencing İle Belirleyebilecek
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Tek yapmanız gereken, uygulamayı açmak (iOS veya Android cihazınızda) ve aracınızı ödünç alan çocukların gidebileceği alanı harita üzerinde çizmek. Bu, örneğin ebeveynler tatildeyken ve çocuklar tek başlarına kaldığında oldukça işe yarayabilir.

 

Haritada aracın serbestçe hareket etmesine izin verilen yeşil bir alan ayarlayabilir veya aracın sürülmesini istemediğiniz kırmızı bir alanı tanımlayabilirsiniz. Bir “ihlal” varsa, araç sahibi daha sonra akıllı telefonundaki uygulama aracılığıyla bilgilendiriliyor.

 

Yapabileceğiniz diğer bir şey, geofencing işlevini yalnızca belirli günlerde ve belirli zamanlarda etkin olacak şekilde uyarlamak. Ayrıca, uygulama birden fazla alanın izlenmesine izin veriyor ve aynı anda dört farklı alandan bildirim alınabiliyor.

 

Skoda Connect uygulamasını kullanabileceğiniz diğer yollara gelince, aracınızın durumu hakkında yakıt seviyeleri, sürüş verileri veya tam konumu gibi geniş bir bilgi yelpazesine erişebilirsiniz.

 

Ayrıca, takviminizi kontrol eden ve sizi yönlendirmek için gerçek zamanlı trafik bilgilerini kullanarak bir sonraki randevunuz için ne zaman ayrılacağınız konusunda sizi bilgilendiren Gezi Planlayıcısı işlevi de bulunuyor (Örneğin "Saat 17.00'de B noktasındaki buluşma için mevcut trafik durumuna göre A noktasından saat 16.00'da yola çıkman gerek").

Son Güncelleme : 02 Eylül 2019

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo