VW Urban Crossover Coupe Avrupa’ya da Geliyor

Ototeknikveri     01 Eylül 2019 03:17

Volkswagen kısa süre önce Brezilya’daki operasyonlarına ciddi bir yatırım yaptığını açıklamıştı. Şimdi ülkede ne üretileceğini de öğreniyoruz.

VW Urban Crossover Coupe Avrupa’ya da Geliyor
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Volkswagen Brezilya bir basın açıklamasıyla “Urban Coupe” adında yeni bir model üreteceğini duyurdu. Tamamı Brezilya’da geliştirilen crossover modelden teaser çizimler yayınlandı. Çizimlerde eğimli bir ön cam, sportif tavan çizgisi ve dev tekerlekler dikkat çekiyor. Ayrıca geriye doğru uzanan farlar, bagaj kapağına monte edilmiş spoyler ve kaslı yan etekler görüyoruz.

 

Crossover modelle ilgili henüz çok az detay var ancak Volkswagen Latin Amerika yöneticisi Pablo di Si, Urban Coupe’nin sportif tarz ile yüksek sürüş pozisyonunu birleştireceğini söyledi. Yöneticisi modelin bugün sadece lüks segmentte sunulan bir stili daha geniş kitlelerle buluşturacağını belirtti. Urban Coupe geniş kitlelere hitap eden ilk crossover coupe olacak.

Sportif stilin yanı sıra crossover yine Brezilya’da geliştirilen yeni multimedya sistemine sahip olacak. Firma sistemin sezgisel şekilde kolayca kullanılabileceğini, yüksek seviyede bağlantı ve kişiselleştirme içereceğini söyledi.

 

Brezilya’nın yanı sıra Urban Coupe Avrupa’da da üretilecek. Firma henüz modelin tam olarak hangi pazarlarda satılacağını ve Avrupa’da üretimin ne zaman başlayacağını açıklamadı. Modelin üretim versiyonunun T-Sport adını alacağı ve gelecek yıl piyasaya çıkacağı yönünde söylentiler var.

Son Güncelleme : 02 Eylül 2019

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo