GENERALİ SİGORTA'DAN 2014 YAZ KAMPANYASI

Ototeknikveri     24 Mayıs 2014 04:05

Dünyanın önde gelen sigorta şirketlerinden Generali’nin, sektöre öncülük etmek ve insan hayatını kolaylaştırmak adına kurduğu Generali Araştırma Merkezi (GAM) sürücüleri uyarıyor.

GENERALİ SİGORTA'DAN 2014 YAZ KAMPANYASI
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

2013 yılında 66 milyar Euro toplam prim geliriyle dünyanın önde gelen sigorta şirketilerinden biri olan Generali Sigorta, sektöre öncülük etmek ve insan hayatını kolaylaştırmak adına kurduğu Generali Araştırma Merkezi'nin (GAM) yaz ayları için yaptığı analizi paylaştı. GAM’ın yaptığı araştırmaya göre sanılanın aksine trafik kazalarının en çok yaşandığı dönem, kış mevsimi değil yaz mevsimi. İnsanlar genel olarak kazaların, sürüş koşullarının zor olduğu kış mevsiminde artış gösterdiğini düşünürken kaza istatistikleri tam tersini ortaya koyuyor. Sürücülerin yüzde 83’ü kışın araç kullanmanın en tehlikeli olduğunu düşünürken, sürücülerün yüzde 81’i ise trafik kazalarının en çok kışın yaşandığını düşünüyor. Ancak TUİK verileri, Haziran ayında tatil döneminin başlamasıyla birlikte, trafik yoğunluğunun artmasıyla, kazaların yıl içinde en yoğun yaz mevsiminde gerçekleştiğini gösteriyor.
 
Bu sonuçları, değerlendiren Generali, yaklaşan yaz mevsimi öncesinde sürücüleri, 299.99TL’lik fiyatla sunduğu Mini Kasko Ekstra ile, diğer bir araçla çarpışma durumunda meydana gelen hasarlar dahilinde yılda iki kere olmak üzere, toplamda 50.000 TL’ye kadar güvence altına alıyor. Mini Onarım Hizmeti'nin de kasko kapsamında ücretsiz sunulduğu, Mini Kasko Ekstra'da ‘Kişisel Eşyalar’ ve ‘Evde Bakım’ teminatlarının satın alınmasıyla poliçenin kapsamı daha da genişletilebiliyor. 

Son Güncelleme : 24 Mayıs 2014

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER KAMPANYA HABERLERİ

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo