Audi RS Q7 Güçlü, Lüks ve Arzulanabilir Bir Model Olabilir

Ototeknikveri     01 Eylül 2019 04:38

Audi bir RS Q7 modeli yapıp yapmayacağını henüz açıklamadı ancak böyle yüksek performanslı bir otomobil hayata geçerse – en azından bazı piyasalarda - peynir ekmek gibi satılabilir.

Audi RS Q7 Güçlü, Lüks ve Arzulanabilir Bir Model Olabilir
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Güncellenen Q7 Haziran ayında tanıtılmıştı. Sanatçı Aksyonov Nikita’nın son çizimleri güncellenen SUV’ye bazı eklentilerle bir RS versiyonu havası verilirse nasıl olacağını gösteriyor.

 

Ön kısımda yeni ön panjur hemen göze çarpıyor. Burada standart modeldeki krom yerine siyah panjur tasarımı kullanılmış. Ayrıca hava girişlerine karbon fiber parçalar eklenmiş. Kaput ve ön panjurun arasında da yeni Audi A1’de olduğu gibi küçük hava girişleri var.

Cesur görünüm yanlarda da siyah ve gümüş kollu yeni Audi Sport tekerleklerle devam ediyor. Görsel değişiklikleri arka lambaları birbirine bağlayan siyah şerit, difüzör ve oval şekilli iki egzoz çıkışı tamamlıyor.

Audi olur da böyle bir modeli hayata geçirmeye karar verirse Volkswagen Grubu’nun 600 hp güç çıkışına sahip 4.0 litre çift turbo V8 motorunu yeni çıkacak RS Q8’deki gibi sekiz vitesli otomatik şanzımanla birlikte kullanabilir. Audi bundan daha yüksek güç çıkışı da sunabilir ancak Wolfsburg’daki yöneticiler 641 hp Lamborghini Urus’un gölgelenmesini istemeyecektir.

Son Güncelleme : 02 Eylül 2019

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo