2021 VW T7’den Yeni Casus Fotoğraflar

Ototeknikveri     01 Eylül 2019 06:07

Volkswagen hayranları heyecanla modern zamanların mikrobüsü için bekliyor ancak bu firmanın üzerinde çalıştığı bu tipteki tek model değil. Casus fotoğrafçılar yedinci nesil Transporter’ın yeni fotoğraflarını yakaladı.

2021 VW T7’den Yeni Casus Fotoğraflar
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

T7 olarak bilinen yeniden tasarlanmış model evrimsel bir tasarıma sahip ancak daha düz ve yuvarlak bir kaputa sahip. Aynı tasarım belirgin Volkswagen logosu ve ince farları gördüğümüz daha alt kısımlarda da devam ediyor.

 

T6.1’in dev ön panjurunun yerini daha kompakt bir tasarım almış. Diğer detaylar zor seçiliyor ancak markanın logosunun altında daha ince bir hava girişi olduğu söylenebilir.

Daha arkaya ilerlediğimizde hemen tanınan kutu gibi bir tasarım var. Öte yandan burada yeni kapı aynaları ve daha belirgin karakter çizgisi gibi değişiklikler de bulunuyor. Tavan arkaya doğru eğimli ve büyük bir spoyler ile buluşuyor. Arka kısımda daha biçimli bir bagaj kapağı, yatay arka lambalar ve yeniden tasarlanmış tampon göze çarpıyor.

Şu noktada T7 ile ilgili detaylar kısıtlı ancak aracın bir dizi dizel motor seçeneğiyle sunulması bekleniyor. Ayrıca bir plug-in hibrit versiyon ve elektrikli versiyon da olabilir. Elektrikli versiyon henüz onaylanmadı ancak ABT zaten e-Transporter modelini Cenevre Motor Show’da tanıtmıştı ve Volkswagen’in de elektrifikasyon için çok hevesli olduğu biliniyor.

Son Güncelleme : 02 Eylül 2019

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo