Tofaş, Egea Club üyelerini ağırladı

Ototeknikveri     02 Eylül 2019 12:46

Tofaş, Egea'nın tutkunları tarafından kurulan Egea Club'ın üçüncü buluşmasına ev sahipliği yaptı.

Tofaş, Egea Club üyelerini ağırladı
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Tofaş, Egea sahiplerini Bursa'daki fabrikada ağırladı.

 

Tofaş'tan yapılan yazılı açıklamaya göre, Egea'yı sevenler tarafından kurulan Egea Club'ın üçüncü buluşması gerçekleşirken şirket, Egea sahiplerine ev sahipliği yaptı.

 

Fiat Egea'nın üretildiği Bursa'daki Tofaş Fabrikası'nda düzenlenen etkinlik, 300 kişilik davetli topluluğu eşliğinde gerçekleşti.

 

Egea'nın yeni model versiyonları S-Design ve Sport ile Egea yarış otomobillerinin de sergilendiği etkinlikte, Fiat'ın araç ile sürücüyü birbirine bağlayan Fiat Yol Arkadaşım Connect (FYA Connect) uygulaması hakkında kulüp üyelerine bilgilendirici bir sunum gerçekleştirildi.

 

Fiat'ın bayilerinden Birmot Bursa, Banoto ve Kavaklıdere'nin servis danışmanlarının da yer alarak Egea Club üyeleri ile buluştuğu organizasyonda, çekilişler düzenlenerek kazananlara hediyeleri takdim edildi.

Son Güncelleme : 05 Eylül 2019

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo