2021 Jeep Grand Cherokee'nin İç Mekanı Ortaya Çıktı

Ototeknikveri     03 Eylül 2019 01:37

Casus fotoğrafçılar bir aydan kısa bir süre önce 2021 Jeep Grand Cherokee'nin ilk fotoğraflarını çekmişti, şimdi de modelin iç mekanı Instagram'da ortaya çıkmış olabilir.

2021 Jeep Grand Cherokee'nin İç Mekanı Ortaya Çıktı
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Kabin mevcut modelden daha lüks görünüyor ve Y şekilli gösterge paneliyle orta konsol dikkat çekiyor. Bu kısımda ahşap ve metalik yüzeylerin yanı sıra ince hava çıkışları görülüyor.

 

Yakınlaştırılmış görüntü oldukça bulanık, ancak belge modelin yeni bir direksiyon ve 7 veya 10.1 inç TFT ekrana sahip bir gösterge paneliyle geleceğini gösteriyor. Sağ tarafta, 7, 8.4 ve 10.1 inç olmak üzere üç ekran boyutuyla sunulacak multimedya sistemi bulunuyor.

 

Multimedya sisteminin altında bir döner vites seçici ve ara şanzıman ile Terrain Select sistemi arasında geçiş anahtarı olduğu görülüyor. Orta konsolun öncekinden daha uzun ve daha alçak göründüğünden de bahsetmek gerekir. Bu da havadar ve ferah bir kabin oluşturulmasına katkı sağlamış.

 

Kapı panelleri evrimsel bir tasarıma sahip, ancak belge yeni metal kulplar ve güncellenmiş kontrol düğmeleri bulunduğunu gösteriyor. Ayrıca ahşap döşeme ve iri kol desteklerini de görebiliyoruz.

 

Belgenin orijinalliği teyit edilmemiş olmasına rağmen, Grand Cherokee'ye masaj işlevine sahip ısıtmalı ve havalandırmalı koltuklar eklendiğini de buradan anlıyoruz. Direksiyon kolonu ve pedallar için güç ayarının yanı sıra 12 ila 16 farklı elektrikli ayar içeren ön koltuklar da olabilir. Ayrıca arka koltukta Blu-ray oynatıcılı bir multimedya sistemi daha bulunması bekleniyor.

 

Dokümana şüpheyle yaklaşmamız gerekirken, önceki casus fotoğrafların 2021 Jeep Grand Cherokee'nin büyüyeceğini ve daha aerodinamik bir ön cepheye sahip olacağını gösterdiğini hatırlatalım. Model hakkında henüz çok az şey biliniyor, ancak Giulia ve Stelvio'nun temelini oluşturan Alfa Romeo'nun Giorgio platformunun değiştirilmiş bir sürümünü kullanabilir.

 

Jeep, bir plug-in hibrit versiyon da çıkaracağını doğruladı. Şirketin 3.6 litrelik Pentastar V6 motorunun yükseltilmiş bir versiyonunun kullanılması bekleniyor. Bu model 5.7 litrelik HEMI V8 ile de sunulabilir. Bunun dışında başka motor seçenekleriyle ilgili söylentiler de var.

 

Motor seçenekleri ne olursa olsun, Jeep, yeni nesil Grand Cherokee'nin 3. seviye yarı otonom bir sürüş sistemine sahip olacağını ve 2021'in ilk yarısında üretime gireceğini çoktan onayladı.

Son Güncelleme : 05 Eylül 2019

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo