2021 BMW 4 Serisi Gran Coupe Oldukça Tanıdık Görünüyor

Ototeknikveri     04 Eylül 2019 08:53

Coupe ve Cabrio versiyonlarıyla yeni nesil BMW 4 Serisi'nin casus fotoğraflarını zaten görmüştük, ancak Gran Coupe beş kapılı fastback, şimdiye kadar fotoğrafçılardan kaçmayı başarmıştı.

2021 BMW 4 Serisi Gran Coupe Oldukça Tanıdık Görünüyor
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Yeni görüntülenen 4 Serisi Gran Coupe'nin fotoğrafları kamuflajın gizleyemediği çok tanıdık bir siluet ortaya koyuyor.

 

Yeni model, elektrikli i4 modeline çok benziyor. BMW iki model için aynı karoseri kullanıyor gibi görünüyor. Her iki araç da CLAR modüler mimarisini paylaşacak ve aynı montaj hattında üretilecek.

 

Bununla birlikte, 4 Serisi Gran Coupe, i4'ten stil açısından farklı olacak. Gran Coupe'nin ön kısmı 4 Serisi ailesinin diğer üyeleri ile paylaşılacak, elektrikli model ise havalandırmaya ihtiyacı olmadığı için kapalı bir ön panjur ve daha az hava girişiyle farklı bir ön kısma sahip olacak.

 

4 Serisi Gran Coupe, kardeş Coupe ve Cabrio modelleriyle benzer farlar ve arka lambalara sahip olacak. Prototipin aydınlatmaları son şeklini almış, bu da geliştirme sürecinin oldukça ilerlediği anlamına geliyor.

 

BMW i4 ve 4 Serisi Gran Coupe arasındaki en büyük fark güç aktarma organı olacak. Birincisi, tek şarjla 600 km'den fazla bir sürüş mesafesi sunan elektrikli güç aktarma organına sahipken, ikincisi benzinli ve dizel motorlara ve muhtemelen bir plug-in hibrit güç aktarma sistemine sahip olacak. Söylentilere göre BMW ilk defa bir M4 Gran Coupe sunacak, bu yüzden dört gözle beklenecek çok şey var.

 

İkinci nesil BMW 4 Serisi Gran Coupe'nin 2020'de Coupe ve Cabrio'dan sonra çıkması bekleniyor. 2021 model yılı için model Amerika Birleşik Devletleri'nde de sunulacak.

Son Güncelleme : 05 Eylül 2019

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo