2020 Skoda Scala Monte Carlo Güncellenmiş Görünümüyle Aileye Katıldı

Ototeknikveri     04 Eylül 2019 10:00

Skoda'nın isimlendirme stratejisine yabancı olanlar yeni Scala Monte Carlo'nun bir performans modeli olduğunu düşünebilirler. Ancak, şirketin ralli geçmişine selam göndermesine rağmen, öyle bir model değil. Yine de sportif makyajı sayesinde görünümüyle göze çarpıyor.

2020 Skoda Scala Monte Carlo Güncellenmiş Görünümüyle Aileye Katıldı
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Yeniden tasarlanan ön kısım, ön panjur, yan eşikler, pencere çevreleri, yan ayna kapakları, arka difüzör ve tavan spoylerindeki parlak siyah bileşenlerle kontrast yapan kırmızı boya dikkat çekiyor. Bagaj kapağındaki 'Scala' yazısı ve standart 17 inç veya isteğe bağlı 18 inç alaşım jantlar da siyah vurgular taşıyor.

 

Scala Monte Carlo'nun iç tasarımı, kırmızı ayrıntılar, perfore deri kaplamalı ve çok işlevli bir direksiyon simidi, vites seçicisi ve el freni kolu, siyah tavan kaplaması, LED ortam aydınlatması, krom görünümlü havalandırma delikleri, kapı eşiklerinde ve özel paspaslarda 'Scala' logosuyla geliyor. Renkli camlar ve panoramik tavan da öne çıkan özellikler arasında.

Skoda'nın tasarım şefi Oliver Stefani, “Yeni Monte Carlo versiyonuyla Skoda Scala'nın sportif ve dinamik karakterini daha da vurguluyoruz. Monte Carlo daha genç bir hedef kitle için özel olarak tasarlandı.” dedi.

Scala serisinin geri kalanı gibi, yeni Monte Carlo da geniş bir motor yelpazesiyle satışa sunulacak. Teslimatlar, yılın dördüncü çeyreğinde başlayacak ve önümüzdeki hafta 2019 Frankfurt Otomobil Fuarı'nda modelin tanıtımı gerçekleştirilecek.

Skoda aynı etkinlikte Kamiq Monte Carlo'yu da sunacak.

Son Güncelleme : 05 Eylül 2019

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo