2020 Mitsubishi ASX Çıktı

Ototeknikveri     08 Eylül 2019 07:56

Güncellenen Mitsubishi ASX satışa çıktı. Makyajlanan modelin İngiltere için başlangıç fiyatı 20.295 sterlin (yaklaşık 25 bin dolar) olarak açıklandı.

2020 Mitsubishi ASX Çıktı
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Giriş seviyesi Dynamic beş vitesli manuel şanzıman ve önden çekişli sürüş sistemiyle geliyor. ASX Dynamic standart 18 inç alaşım jantlar, full LED farlar, LED gündüz farları ve halojen sis lambalarına sahip.

 

Kabinde yeni kumaş döşeme ve ısıtmalı koltuklar, otomatik klima, seyir kontrolü, arka kamera, ayrıca Keyless Operation System anahtarsız giriş ve motor durdurma / başlatma özelliği bulunuyor. Yeni sekiz inç dokunmatik ekranlı Smartphone-link Display Audio (SDA) multimedya sistemi, DAB, Bluetooth, Apple CarPlay ve Android Auto desteğiyle standart geliyor.

Bir sonraki donanım seviyesi Exceed aynı şanzıman ve önden çekişli sistemiyle 23.095 sterlin (28.475 dolar) başlangıç fiyatına sahip. Bu donanım seviyesi panoramik cam tavan, siyah tavan rayları, krom kapı kolları, LED ön sis lambaları, deri döşeme ve elektrikli ayarlı sürücü koltuğu, TomTom navigasyon sistemi, Kör Nokta Uyarısı, Şerit Değiştirme Asistanı ve Arkadan Geçen Trafik Uyarısı ile geliyor.

Dynamic’in aksine bu donanım seviyesinde dört çekişli sürüş sistemi ve altı vitesli, spor moduna sahip CVT şanzıman da tercij edilebiliyor. Bu şekilde fiyat 25.945 sterlin (31.980 dolar) oluyor.

Tüm versiyonlar doğal emişli 2.0 litre MIVEC benzinli dört silindirli motorla geliyor. Motorun güç çıkışı 150 PS (148 hp) ve tork değeri 195 Nm olarak açıklandı. Mitsubishi’ye göre, önceki 115 PS (113 hp) 1.6 litre motora kıyasla yeni motor daha iyi performans ve kalite sunuyor.

Güncellenen dış cephe stilinin yanı sıra, 2020 ASX modellerindeki diğer güncellemeler arasında iki yeni kaporta rengi seçeneği (Kırmızı Elmas ve Meşe Ağacı Kahve), Dynamic için yeni kumaş döşeme, Exceed için deri döşeme, siyah tavan döşemesi, piyano siyahı ve gümüş yüzeyler bulunuyor.

Son Güncelleme : 09 Eylül 2019

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo