ŠKODA’nın Elektrikli Modelleri ve Yeni Monte Carlo Versiyonları Frankfurt’ta Sergilenecek

Ototeknikveri     09 Eylül 2019 08:28

Skoda, 10 Eylül Salı günü başlayacak olan 2019 Frankfurt Otomobil Fuarı’nda geleceğini ve bugününü temsil eden modellerini sergileyecek. Skoda, fuarda tamamen elektrikli ve şarjlı hibrit modellerini otomobil tutkunlarıyla buluşturmaya hazırlanıyor. Ayrıca tasarımı ve teknolojik altyapısıyla oldukça iddialı olan Scala ve Kamiq modellerinin de Monte Carlo versiyonu ilk kez Frankfurt’ta sergilenecek.

ŠKODA’nın Elektrikli Modelleri ve Yeni Monte Carlo Versiyonları Frankfurt’ta Sergilenecek
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Skoda’nın şarjlı hibrit modelleri sedan Superb iV’nin yanı sıra Superb Combi iV ve sportif tasarımıyla öne çıkan Superb iV Sportline’ı gösterilecek. Bununla birlikte markanın ilk yüzde 100 elektrikli modeli Citigoe iV de Skoda standındaki yerini alacak. Ayrıca tasarımı ve teknolojik altyapısıyla oldukça iddialı olan Scala ve Kamiq modellerinin de Monte Carlo versiyonu ilk kez Frankfurt’ta sergilenecek.

 

Skoda’dan elektrikli gelecek

Frankfurt Otomobil Fuarı’nda şarjlı hibrit Superb iV, Superb Combi iV, Superb iV Sportline ve yüzde 100 elektrikli Citigoe iV modelleriyle dikkatleri üzerine toplayacak.

 

Skoda’nın ilk şarj edilebilir hibrit teknolojisine sahip Superb iV, Superb Combi iV ve Superb iV Sportline modelleriyle hem yüksek performans hem de düşük yakıt tüketimiyle çevreci bir sürüş sunacak. Skoda’nın ilk şarj edilebilir hibrit modeli olan Superb iV, 156 HP üreten 1.4 litre TSI benzinli motoru, 85 kW’lık elektrik motoruyla kombine ediyor. Hibrit sistemin toplam gücü ise 218 HP ve 400 Nm olan hibrit Superb, böylece performanstan asla ödün vermiyor. CO2 emisyonları 40 g/km’nin altında olan Superb hibrit, 13 kWh bataryası sayesinde, sadece elektrikli olarak 55 km menzile sahip. Fren yaparak kendi kendine şarj olabilen Superb aynı zamanda prize takılarak da şarj edilebiliyor. Hibrit Superb’in menzili ise 850 km olarak dikkat çekiyor.

 

Superb Combi iV hibrit teknolojisini station karoserle buluştururken, ilk kez Frankfurt’ta gösterilecek Superb iV Sportline ise, sportif dokunuşlara sahip bir model olarak hibrit dünyasında heyecan yaratmaya hazırlanıyor.

 

Skoda’nın ilk tamamen elektrikli modeli

Skoda’nın Frankfurt’ta sergileyeceği CITIGOe iV, markanın ilk tamamen elektrikli modeli olarak öne çıkıyor. Şehir için kullanım için kusursuz bir sıfır emisyonlu otomobil olan CITIGOe iV, 61 kW elektrik motoruna sahip ve lityum iyon bataryasıyla 265 kilometre menzil sunuyor. 40 kW DC hızlı şarj ile, sadece 1 saatte yüzde 80 kapasitesini doldurmak mümkün.

 

Monte Carlo Ailesi büyüyor

Skoda motorsporlarındaki başarılı tarihini Monte Carlo modelleriyle taçlandırmaya devam ediyor. Sportif ve daha dikkat çekici tasarımların öne çıktığı Monte Carlo ailesine, Frankfurt fuarıyla birlikte Scala ve Kamiq de katılacak. Efsanevi Monte Carlo Rallisi’nde birçok önemli galibiyetlere imza atan Skoda, 1936 yılında ilk kez Monte Carlo ismini taşıyan bir limitli model çıkarmıştı. 

 

Skoda’nın Frankfurt’ta düzenleyeceği basın toplantısı 10 Eylül Salı günü yerel saat ile 11:45’te gerçekleştirilecek.

Son Güncelleme : 10 Eylül 2019

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo