Honda e Fiyat Listesi Açıklandı

Ototeknikveri     10 Eylül 2019 02:20

Honda e’nin seri üretim versiyonu Frankfurt Otomobil Fuarı’nda tanıtıldı. Otomobilin Almanya’da devlet teşviği dahil 29.470 euro’dan başlayan fiyatlarla satılacağı açıklandı. Yeni model şimdiden 40.000 rezervasyon aldı. İlk teslimatların 2020 yazında başlaması bekleniyor.

Honda e Fiyat Listesi Açıklandı
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Honda yeni elektrikli modeli Honda e’nin fiyat listesini yayınladı. Frankfurt Otomobil Fuarı’nda tanıtılan model yaz ayları boyunca çeşitli yerlerde prototip versiyonuyla görüntülenmişti.

 

Honda e Almanya’da devlet teşviği dahil 29.470 euro başlangıç fiyatıyla satılacak. Bu fiyat 100 kW versiyon için geçerli. “Advance” donanım seviyesinde fiyat 32.470 euro’ya yükseliyor ve 113 kW motorla birlikte ek özellikler de geliyor.

 

Honda e için şimdiden rezervasyon yaptırmış alıcılar siparişlerini tamamlamaları için bayilere öncelikli olarak davet edilecek ve otomobillerini ilk teslim alanlar arasında olacaklar. Sipariş defterleri Eylül ayı içinde belirli piyasalarda açılacak. İngiltere, Almanya, Fransa ve Norveç, 2020 yılının yaz aylarında teslimatların başladığı ilk ülkeler olacak.

Honda e, Avrupa’da Honda tarafından sınılan ilk pilli elektrikli üretim modeli ve firmanın 2025 yılına kadar Avrupa satışlarının tamamını elektrikli otomobillerden oluşturma hedefinin en önemli adımı.

 

Honda Motor Avrupa Genel Müdürü Jean-Marc Streng, yeni modelle ilgili “Honda e’nin fiyat listesini açıklamaktan mutluluk duyuyoruz. Bölgede yeni modelimiz için çok büyük heyecan ve ilgi var. Şimdiden 40.000’in üzerinde rezervasyon aldık. Honda e markamızın elektrikli sürüşe olan bağlılığının vücut bulmuş hali.” diye konuştu.

 

 

Son Güncelleme : 10 Eylül 2019

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo