VW T-Roc R Çıktı

Ototeknikveri     15 Eylül 2019 05:25

Volkswagen yüksek performanslı T-Roc R modelinin İngiltere fiyatlarını ve detaylarını açıkladı.

VW T-Roc R Çıktı
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Modeldeki turboşarjlı benzinli dört silindirli motor 296 hp (300 PS) güç çıkışı ve 400 Nm tork sağlıyor. Yedi vitesli DSG otomatik şanzıman ve 4Motion dört çekişli sürüş sistemiyle birlikte (her ikisi de standart) model 4.9 saniyede sıfırdan 100 km/s hıza çıkabiliyor. Azami hız ise 250 km/s.

 

Boyutuna rağmen hala bir performans modeli olan T-Roc R ucuz değil. Otomoblin İngiltere fiyatı 38.450 sterlin’den (47.789 dolar) başlıyor.

 

Volkswagen İngiltere Ürün Yöneticisi Claire Haynes, yeni model için “R ile birlikte T-Roc yine boyutlarının etkileyici esnekliğini, şık ve pratik bir aile SUV’si ya da eğlence odaklı bir Cabrio olma yeteneğini, şimdi de sürücü odaklı bir R spor otomobil olabileceğini kanıtlıyor. Kıvrak sürüşü, geniş kabini ve hızlı performansı ile T-Roc R gelmiş geçmiş en iyi Volkswagen R olarak nitelendirilebilir.” dedi.

Otomobil standart olarak 19 inç Pretoria alaşım jantlar ile sunuluyor, Dinamik Şasi Kontrolü (DCC) adaptif amortisör sistemiyse ekstra 685 sterlin (864 dolar) fiyatla satın alınabiliyor. DCC farklı sürüş modlarıyla daha fazla esneklik sunuyor.

 

T-Roc R siyah tavan, A sütunu ve ayna yuvaları ile geliyor. Bununla kontrast olarak sekiz farklı kaporta rengi var: Enerjik Turuncu, Zerdeçal Sarısı, Beyaz Gümüş, İndiyum Gri, Derin Siyah, Saf Beyaz, Flaş Kırmızı ve R versiyonlarına özel Lapis Mavi.

Son Güncelleme : 16 Eylül 2019

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo