2020 VW Golf GTE Plug-in Hibrit Görüntülendi

Ototeknikveri     15 Eylül 2019 09:24

Bu ayın başlarında ilk casus fotoğrafları çıkan 2020 VW Golf GTE plug-in hibrit, bu kez başka bir prototip ve çok daha az kamuflajla karşımızda.

2020 VW Golf GTE Plug-in Hibrit Görüntülendi
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Heyecanla beklenen Golf Mk8 bu sonbaharda çıkacak. Son görüntülenen prototipte sadece farların çevresinde, ön panjur, sis lambaları ve arka tamponda siyah bantla kamuflaj yapıldığı görülüyor. Arka lambalar ve kenarlarda da belli belirsiz bir kamuflaj olabilir. Buna rağmen 2020 Golf’ün tasarımı anlaşılabiliyor ve önceki modele kıyasla nasıl bir evrim geçirdiği görülebiliyor.

 

Görüntülenen GTE modelidiğer Golf versiyonlarından sol ön çamurluktaki şarj portuyla ayrılıyor. Bunun yanı sıra özel aero stili tekerlekler, ön panjur, farlar ve arka tamponda mavi detaylar bu versiyona özgü.

 

Golf GTE’nin 2020’de satışa çıktığında serideki en verimli model olması bekleniyor. Zira tam elektrikli e-Golf yeni nesilde sunulmayacak ve yerini ID.3 modeline bırakacak.

 

GTE’nin plug-in hibrit sistemi güncellenen Passat GTE ile aynı. Sistemde 156 PS (154 hp), 1.4 litre, turboşarjlı, dört silindirli, TSI benzinli motor, ayrıca 115 PS (113 hp) elektrikli motor ve 13 kWh pil paketi bulunuyor. Toplam sistem güç çıkışı 218 PS (215 hp), tork değeriyse 400 Nm.

 

Revize edilen Passat GTE’de bu sistem otomobile 56 km sürüş mesafesi kazandırıyor. Golf GTE’de bu mesafe biraz daha yüksek olabilir çünkü otomobil daha küçük ve hafif. GTE modelinin yanı sıra, 2020 VW Golf serisi pek çok benzinli ve dizel motor seçeneği içerecek ve bunların büyük kısmı 48 volt yarı hibrit teknolojisiyle gelecek. VW Golf GTI ve Golf R performans modelleri daha sonra çıkacak.

Son Güncelleme : 16 Eylül 2019

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo