Son Zamanların En Önemli Modeli VW ID.3’e Yakından Bakış

Ototeknikveri     16 Eylül 2019 01:44

Geçen hafta Volkswagen uzun süredir beklenen ID.3 elektrikli hatchback modelini Frankfurt Otomobil Fuarı’nda tanıttı. Yeni model, markanın devrim yaratan modellerinden birisi olarak Beetle ve Golf’ü takip ediyor. ID.3 ile birlikte elektrikli otomobiller nihayet ana akım olabilir.

Son Zamanların En Önemli Modeli VW ID.3’e Yakından Bakış
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Top Gear’ın yayınladığı yeni videoda ID.3 hatchback tüm yönleriyle inceleniyor ve fotoğraflarda bulunmayan bazı detaylar da gösteriliyor.

 

ID.3’ün ilk dikkat çeken yanı tasarım. Otomobilde bir içten yanmalı motor ya da büyük bir şanzıman bulunmadığı için Volkswagen tasarımcıları ön ve arka sarkıntıları kısaltarak kabini daha geniş tutabilmişler. ID.3 neredeyse Golf ile aynı boyutlara sahipken iç mekanı Passat kadar geniş.

 

Yeni ID.3 ile birlikte üç farklı versiyon sunulacak. İlki 45 kWh kapasiteli versiyon, 147 hp güç çıkışı ve 310 Nm tork üreten elektrikli motorla geliyor ve 330 km menzilli. İkincisi, orta seviye 58 kWh versiyon ve 201 hp güç çıkışı, 420 km sürüş mesafesi sunuyor. En üst versiyon ise 77 kWh kapasiteli pile, 201 hp elektrikli motora ve yanmalı motorlu araçları aratmayan 550 km sürüş mesafesine sahip.

 

Volkswagen ID.3 için fiyat listesini henüz açıklamadı ancak giriş seviyesi modelin fiyatının Almanya’da 30.000 euro’dan başlayacağını belirtti.

 

Son Güncelleme : 16 Eylül 2019

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo