2020 Honda Accord Bayilere Geldi

Ototeknikveri     17 Eylül 2019 10:02

2020 Honda Accord ABD’de 23.870 dolar’dan başlayan fiyatlarla satın alınabiliyor. Yeni model tüm donanım seviyelerinde Honda Sensing ve Trafik İşaretleri Tanıma özelliklerine sahip. Accord sınıfında manuel şanzımanla gelen tek orta boy sedan.

2020 Honda Accord Bayilere Geldi
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Alıcılar iki turboşarjlı dört silindirli motor arasında seçim yapabilecek. Daha küçük 1.5 litre DOHC motor 192 hp (195 PS) güç çıkışına ve 260 Nm torka sahipken, 2.0 litre VTEC Turbo 252 hp (255 PS) güç çıkışı ve 370 Nm tork ile geliyor.

 

İlk motor CVT otomatik şanzımanla ya da daha önce bahsi geçen manuel ile eşleştirilebiliyor. Daha büyük motor ise 10 vitesli otomatik şanzımanla çalışıyor (Sport donanım seviyesinde manuel seçeneği de var). Ayrıca Sport donanım seviyesinde San Marino Kırmızısı ve Sessiz Gece İncisi olmak üzere iki özel renk seçeneği var.

 

Trafik İşaretleri Tanıma fonksiyonunun yanı sıra, Accord’un Honda Sensing sürüş yardım teknolojileri arasında Çarpışma Önleme Fren Sistemi (CMBS), Yaya Tespiti, Şerit Koruma Asistanı ve Düşük Hızlı Takip özelliğiyle Adaptif Seyir Kontrolü bulunuyor.

 

Diğer standart güvenlik özellikleri arasında otomatik uzun farlar, Çok Açılı Arka Kamera ve sürücü dikkat monitörü de bulunuyor. Kör Nokta Bilgilendirme Sistemi (BSI) ve yağmur sensörlü silecekler opsiyonel olarak sunuluyor.

 

Tüm 2020 Accord modelleri standart olarak Bluetooth müzik akışı, Hands Free Link ve Pandora desteğiyle geliyor. Accord Sport ve üzerindeki donanım seviyeleri 8 inç multimedya sistemiyle birlikte Apple CarPlay ve Android Auto desteğine de sahip oluyor. EX ve Touring donanım seviyeleri ise HD Radyo ve SiriusXM uydu radyo ile geliyor.

 

Touring aynı zamanda HondaLink abonelik servislerini içeriyor ve 4G LTE Wi-Fi ile geliyor.

 

2020 Accord Hibrit için fiyat listesi ve özellikler ayrıca açıklanacak.

 

Son Güncelleme : 19 Eylül 2019

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo