2020 Nissan Pathfinder Satışa Çıktı

Ototeknikveri     17 Eylül 2019 10:07

Nissan’ın 2020 Pathfinder SUV’si ABD’de 31.680 dolar başlangıç fiyatıyla piyasaya çıktı. Bu fiyata iki tekerlekten çekişli giriş seviyesi Pathfinder S modeli alınabiliyor.

2020 Nissan Pathfinder Satışa Çıktı
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Alıcılar iki çekişli ve dört çekişli sürüş sistemlerinin yanı sıra dört farklı donanım seviyesi seçebiliyor: S, SV, SL ve Platinum. 2020 modeli popüler Rock Creek Edition paketiyle de sunulacak.

 

Tüm modeller aynı 284 hp (286 PS) 3.5 litre V6 motoru kullanacak. Motora Xtronic şanzıman eşlik edecek. Nissan’a göre Pathfinder’ın standart maksimum çekme kapasitesi, gerekli donanım sağlandığında, 2721 kg ile sınıfının en iyisi.

 

2020 Pathfinder Nissan’ın LATCH and GLIDE teknolojili EZ Flex koltuk sistemiyle geliyor. Kolay kaydırılabilen ikinci koltuk sırası üçüncü sıraya rahatça erişilebilmesini sağlıyor. Bunun yanı sıra kabinde Akıllı Çevre Görünümü Monitörü (I-AVM), Bose 13 hoparlörlü ses sistemi, Dual Panorama Moonroof (panoramik tepe penceresi), hareketle aktif olan hafızalı bagaj kapağı, ayrıca Navigasyon ve Servisler ile NissanConnect bulunuyor.

 

Rock Creek Edition özel paketi kendine özgü dış cephe ve kabin modifikasyonlarına sahip. Bunlar 2020 Pathfinder SV ve SL donanım seviyeleriyle geliyor. Ön panjurda, tavan raylarında, yan ayna yuvalarında, ön ve arka fasyalarda siyah detaylar, ayrıca özgün logolar sunuluyor. İç mekanda kontrast dikişler, yine özgün logolar ve ilave metalik detaylar var.

 

Tüm Pathfinder Rock Creek Edition modelleri treyler çekme kancası, çekme takımı ve özel çamurluklar ile sunuluyor.

Son Güncelleme : 19 Eylül 2019

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo