Honda Skyroom Konsepti Küçük Ama Teknolojiyle Dolu

Ototeknikveri     19 Eylül 2019 09:30

Şüphesiz ki geleceğin otomobilleri elektrikle çalışacak ve kendi kendilerini sürebilecek. Belki bunun yaygınlaşması için biraz daha zaman var ama yaygınlaşacağı kesin. Neredeyse tüm üreticiler bu yeni teknolojilere büyük yatırımlar yapıyor.

Honda Skyroom Konsepti Küçük Ama Teknolojiyle Dolu
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Dahye Jeong’un tasarladığı bu konsept otomobillerin geleceğine ilişkin Honda’nın vizyonunu sergiliyor.

 

Skyroom adı verilen küçük konsept esneklik ve konfor sunuyor. Elektrikli motor ön ve arka aksların otomobilin yan uçlarına çekilmesine, bu sayede kompakt boyuta rağmen geniş bir kabin sunulmasına imkan veriyor.

 

Modern otomobillerin iç mekanları dikdörtgen biçiminde çünkü otomobiller de dikdörtgen. Honda Skyroom’un kabini ise daire biçiminde ve tamamen düz bir tavana sahip. Bu sayede tasarımcı kabine yer değiştirebilen ve farklı amaçlarla kullanılabilen daire biçimli bir koltuk/yatak eklemiş.

 

Otomobilin tam boyutları henüz açıklanmadı ancak Smart ForTwo’dan daha büyük olmadığı düşünülüyor. Kabin devasa olmayabilir ancak göründüğünden daha geniş ve ferah hissettiriyor. Panoramik tavan camı ve büyük ön cam da buna katkı sağlıyor. Ayrıca tavan açılarak konsept üstü açık bir otomobile dönüştürülebiliyor.

 

Geleceğin otomobilleri böyle mi görünecek? Söylemesi zor ancak 30 yıl içinde şu ankinden çok farklı olacakları kesin.

Son Güncelleme : 20 Eylül 2019

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo