Citroen SpaceTourer MPV Yeni Dizel Motor ve 8 İleri Otomatik Şanzımanla Geliyor

Ototeknikveri     19 Eylül 2019 10:40

Alıcılar yakında İngiltere’de Citroen SpaceTourer MPV’yi 2.0 litre BlueHDI dizel motor ve 8 ileri otomatik şanzımanla tercih edebilecekler. Bu yeni versiyon siparişe açıldı, ilk teslimatlar ise Ekim’de başlayacak.

Citroen SpaceTourer MPV Yeni Dizel Motor ve 8 İleri Otomatik Şanzımanla Geliyor
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Motor 120 PS (118 hp) güç çıkışıyla geliyor ve 2.0 litre versiyon gibi 2.3 ton çekiş kapasitesi sunmayan, 1.5 litre BlueHDI 120 S&S motor ve 6 vites manuel şanzımana sahip standart donanım seviyesinin üzerine 1700 sterlin ilave ücretle alınabiliyor.

 

Müşteriler “Feel” ve “Flair” donanım seviyelerinden birisini seçebiliyor, her iki versiyon da standart olarak 8 koltukla geliyor. Bunun yanı sıra raylara monte arka koltuklar, çocuk gözlem aynası ve üst bağlara da sahip altı set Isofix montaj noktası sunuluyor. Boyut bakımından iki donanım seviyesi Medium ve XL versiyonlarıyla sunuluyor, XL 35 cm daha uzun.

 

Daha önce bahsi geçen iki donanım seviyesinin arasında “Flair” versiyonu daha fazla standart özellikle geliyor. Bunlar arasında siyah deri döşemeler, bağımsız kol dayama yerlerine sahip ön sürücü ve yolcu koltukları (ayrıca elektrikli ayar, ısıtma ve masaj fonksiyonu), panoramik cam tavan, “eller serbest” elektrikli sürgülü arka kapılar, baş üstü ekranı, kör nokta monitörü, 180 derece renkli arka kamera, anahtarsız giriş ve başlatma, ayrıca Citroen Connect Nav bulunuyor.

 

Eğer tüm özelliklere sahip olmak istiyorsanız en üst seviye “Business Lounge” modelini seçmeniz gerekiyor. İngiltere’de bu modelin başlangıç fiyatı ise 44.465 sterlin. Business Lounge arkada dört koltuk, raya monte masa ve iç mekan genelinde daha fazla esnek kullanım özelliğiyle geliyor.

 

Giriş seviyesi Feel modeli için 1.5 BlueHDI 120 motorla fiyatlar 34.920 sterlinden başlıyor, yeni motor ve şanzıman ile (2.0 BlueHDI 120 EAT8 S&S) fiyat 36.620 sterline çıkıyor.

Son Güncelleme : 20 Eylül 2019

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo