Kia Stinger’in Yeni Nesli Olmayabilir

Ototeknikveri     22 Eylül 2019 02:54

Kia Stinger spor sedan modelinin yeni nesli için henüz karar vermedi. Modelin satışları beklentilerin altında olduğu için yeni bir nesil yapılmayabilir.

Kia Stinger’in Yeni Nesli Olmayabilir
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Frankfurt Otomobil Fuarı’nda Car Advice’a konuşan Kia Avrupa başkan yardımcısı ve Almanya’daki tasarım stüdyosunun baş tasarımcısı Gregory Guillaume, Stinger’in umut edilen satış rakamlarına ulaşmadığını itiraf etti.

 

Guillaume, “Hiç bir zaman çok büyük satış rakamları beklemiyorduk ancak en azından Amerika’da başarılı olacağımızı ummuştuk. Burası şansımızın olduğunu düşündüğümüz bir piyasaydı. Böyle segmentlerde başlangıç yapmak oldukça zordur. Kariyerime Audi’de başladım ve A8 limuzinin BMW 7 Serisi ya da Mercedes S-Serisi ile aynı seviyede görülmesinin üç nesil aldığını hatırlıyorum. Böyle segmentlere giriyorsanız, imaj odaklı lüks otomobiller söz konusuysa kendinize zaman tanımalısınız.” dedi.

Guillaume ve tasarım ekibi Stinger’in hayata geçirilmesinde önemli rol oynadı. Guillaume, müşterilerin hala bir Kia sedan için bu kadar fiyat ödemek fikrini kabul etmeye çalıştığını itiraf ediyor.

 

Guillaume, “Stinger’in devam edip etmeyeceğini göreceğiz. Eğer devam edecekse – ki böyle umuyorum – gelecekte elektrikli olmalı. Bildiğiniz gibi sektör elektrifikasyona yöneliyor. Bu akımla birlikte Stinger da başka bir şeye dönüşebilir. Henüz bilmiyorum. Biraz daha zamana ihtiyacımız var.” diye konuştu.

Son Güncelleme : 23 Eylül 2019

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo