2020 Opel Astra General Motors Mirasını Geride Bıraktı

Ototeknikveri     22 Eylül 2019 03:30

Astra 2015’ten beri üretimdeydi ve artık güncellenme zamanı gelmişti.

2020 Opel Astra General Motors Mirasını Geride Bıraktı
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Opel’in stil bakımından pek cesur davranmadığı söylenebilir. Yeni ön kısım haricinde model büyük ölçüde öncekiyle aynı görünüyor. İç mekanda yüksek kaliteli materyaller, arka kısımda ve bagajda yeterli alan, konforlu koltuklar ve iyi bir sürüş pozisyonu var ancak fazla yenilik yok.

 

Motor serisindeyse daha dikkat çekici yenilikler var. General Motors üretimi eski motorlar bırakılırken yerlerine PSA’nın 1.2 litre benzinli ve 1.5 litre dizel motorları geliyor. İlki üç farklı güç çıkışı seçeneğiyle (110 PS, 130 PS ve 145 PS), diğeriyse 105 PS ve 122 PS güç çıkışı seçenekleriyle geliyor.

 

AutoTrader yüksek güç çıkışlı benzinli ve dizel motorlu versiyonları deneme şansı buldu ve her iki versiyonun da atak ve güçlü bir his verdiğini belirtiyor. Sorunsuz vites geçişlerine sahip 9 ileri şanzıman da yeni ancak alt donanım seviyelerinde opsiyonel olarak sunuluyor.

 

2020 model yılı için Opel süspansiyon ayarlarında da değişiklikler yapmış. Süspansiyon çoğu zaman yoldaki çukur ve tümsekleri hissettirmemek bakımından iyi iş çıkartıyor. Direksiyon ağırlığı iyi ayarlanmış ve genel olarak güvenilir, rahat bir sürüş sunuyor.

 

Güncellenen Astra kesinlikle iyi bir otomobil ve ezeli rakipleri Volkswagen Golf ile Ford Focus’un karşısına bu kez daha da güçlü çıkıyor diyebiliriz.

Son Güncelleme : 23 Eylül 2019

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo