Fransa’ya Özel Dacia Duster Black Collector Edition İnternetten Satılıyor

Ototeknikveri     22 Eylül 2019 06:13

Dacia Haziran ayında özel bir piknik etkinliğiyle tanıttığı ve sınırlı sayıda üretilen Duster Black Collector Edition’ı satışa sundu.

Fransa’ya Özel Dacia Duster Black Collector Edition İnternetten Satılıyor
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Sadece 500 adet üretilecek otomobil özel bir web sitesi üzerinden sipariş edilebiliyor. 17 Eylül günü başlayan siparişler sadece Fransa piyasasını kapsıyor. Otomobilin fiyatı 19.490 euro olarak belirlenmiş.

 

İnternet üzerinden sipariş sistemi bütçe dostu modelleriyle tanınan Duster markası için bir ilk oldu. Tüketiciler internetten yaptıkları rezervasyonlarını bayilere giderek satın alma işlemine dönüştürebiliyorlar.

 

Peki bu fiyata neler dahil? Oldukça kapsamlı bir donanım listesi ve özel detaylar alıcıları bekliyor. En üst donanım seviyesi Prestige’i temel alan Duster Black Collector, arkada gri ve limon yeşili çıkartmalar ve ayna kapaklarında limon yeşili detaylarla tamamlanan sedefli siyah dış cephe boyasıyla geliyor.

 

İçeride her otomobilin kendi numarasının yazılı olduğu özel plaka, Duster logolu yer paspasları ve Focal ses sistemi bulunuyor. Standart donanım “hands-free card” anahtarsız giriş sistemi, çok açılı kamera, multimedya ekranı, Apple CarPlay ve Android Auto desteği ve yedek tekerleği de içeriyor.

 

Sınırlı üretim Duster önden çekişli sürüş sistemiyle sunuluyor ve gücünü TCe 130 FAP 1.3 litre benzinli turbo dört silindirli motordan alıyor. Motor altı ileri manuel şanzımanla çalışıyor. Haberimizi hazırladığımız sıralarda sipariş için 438 adet Duster Black Collector otomobil kalmıştı.

Son Güncelleme : 23 Eylül 2019

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo