2020 Nissan Patrol / Armada Yeni Tasarım ve Daha İyi Teknolojilerle Geliyor

Ototeknikveri     24 Eylül 2019 09:59

Nissan’ın yeni 2020 Patrol SUV’si bu ay sona ermeden Orta Doğu’da piyasaya sunulacak. Modelde yeni dış cephe özellikleri, daha kaliteli bir iç mekan ve yeni teknolojilerişn yanı sıra geliştirilmiş off-road yetenekleri dikkat çekiyor.

2020 Nissan Patrol / Armada Yeni Tasarım ve Daha İyi Teknolojilerle Geliyor
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Japon otomobil üreticisi Patrol’un markasının SUV mirasının ikonu olmasını hedefliyor. Araç dünyadaki en zorlu koşullara dayanacak şekilde tasarlanmış ve bu yapılırken konfordan da ödün verilmemiş.

 

Stil bakımından Nissan mühendisleri 2020 Patrol / Armada’ya özel V-motion ön panjur ve yeni bumerang biçimli LED farlar kazandırmış. Ön panjur ve farlar SUV’nin güçlü ve keskin ön kısım tasarımını vurguluyor. 

 

Arka lambalar da bumerang biçimli ve geniş bir krom plakayla birleşiyor. Ayrıca Nissan’da ilk kez sekansiyel sinyal lambalarına yer verilmiş.

İç mekanda yeni orta konsol ve Apple CarPlay ve Android Auto destekli çift ekran, yeni deri kaplanmış koltuklar, ayrıca el dikişi kaplamalı direksiyon simidi dikkat çekiyor. SUV’de gelişmiş soğutma ve havalandırma sistemiyle sıcak iklimlerde çok hızlı soğutma sağlanıyor.

 

Yeni güvenlik sistemleri arasında Akıllı Acil Fren ve yaya tespit özelliği ile Akıllı Çarpışma Uyarısı da bulunuyor. Bu iki sistem modelde daha önceden de bulunan Nissan Akıllı Mobilite Teknolojileri arasına katılıyor.

Yeni Patrol 4.0 litre V6 motor (275 hp güç çıkışı ve 394 Nm tork) ya da 5.6 litre V8 (400 hp güç çıkışı ve 560 Nm tork) ile sipariş edilebiliyor. V8 modelleri Hidrolik Gövde Hareketi Kontrolü ile geliyor, ayrıca All-Mode 4x4 sürüş sistemi sürücünün farklı yol ve arazi koşulları için farklı modlarda sürüş yapmasına imkan veriyor.

Son Güncelleme : 28 Eylül 2019

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo