2020 Toyota Corolla Trek Tanıtıldı

Ototeknikveri     24 Eylül 2019 11:26

Toyota Corolla yeni Trek versiyonuyla Ford Focus Active gibi rakiplerinin peşine düşecek.

2020 Toyota Corolla Trek Tanıtıldı
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Touring Sports modelleriyle alınabilen versiyonun yerden yüksekliği 20 mm artırılmış, ayrıca bal peteği biçimli ön panjur, gövdenin alt kısmında plastik kaplama, 17 inç işlenmiş alaşım jantlar, LED farlar, sis lambaları, arkada karartılmış camlar ve bagaj kapağında Trek logosuyla geliyor.

 

İç mekanda da bazı değişiklikler var. İki renkli kumaş döşeme, ahşap kaplama ve Trek logolu kapı eşikleri bunlar arasında bulunuyor. 7 inç TFT multimedya ekranı, 7 inç TFT kontrol paneli ekranı ve Toyota Safety Sense’in en yeni versiyonu da kabindeki değişiklikler arasında.

Otomatik uzun farlar, trafik işaretleri tanıma sistemi, şerit takip asistanı, çarpışma öncesi güvenlik, gündüz ve gece yaya ve bisikletli tespit özelliği, adaptif seyir kontrolü ve otomatik durdur/başlat Safety Sense kapsamında gelen özelliklerden sadece bazıları.

Yeni Corolla Trek için Toyota üç farklı motor seçeneği sunuyor. Seri 1.2 litre turbo motorla başlıyor ve bunu 1.8 litre motor ile 2.0 litre hibrit sistem takip ediyor.

Corolla Trek ilk olarak 24 Ağustos – 15 Eylül tarihleri arasındaki “La Vuelta” bisiklet yarışlarında tanıtıldı. Trek Bicycle ile yapılan iş birliği kapsamında yarışlarda hibrit sistemli 16 Corolla Trek otomobil kulanıldı.

Son Güncelleme : 28 Eylül 2019

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo