Volkswagen ID.3 Yüksek Performanslı “R” Modeli Olarak Çok İyi Görünüyor

Ototeknikveri     26 Eylül 2019 01:05

Volkswagen yeni ID.3 elektrikli hatchback modelini kısa süre önce tanıttı ve yüksek performanslı bir “R” versiyonu olacağını da doğruladı. Otomobil eğer bu çizimlerdeki gibi görünürse başarılı olacağına kesin gözüyle bakabiliriz.

Volkswagen ID.3 Yüksek Performanslı “R” Modeli Olarak Çok İyi Görünüyor
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Tasarımcı Kleber Silva bir ID.3 R versiyonunun nasıl görüneceğini yansıtan bu dijital çizimlerin ardındaki isim. Oldukça muhafazakar bir tasarıma sahip model alınarak biraz hareketlendirilmiş. Özellikle ön kısımda farklılıklar belirgin. Basit ve küçük ön panjurun yerini üçgen biçimli daha şık ve karmaşık bir tasarım almış ve buna frenler için sahte havalandırma çıkışları eşlik ediyor. Bu kısımda küçük bir “R” logosu da görülüyor. Yeni tasarlanan tekerlekler hemen göze çarpıyor ve çekici stil ile verimli aerodinamiği birleştirerek otomobilin sürüş mesafesini artırıyor.

 

Arkadaki değişiklikler çok fazla belirgin değil ancak özgün bir arka difüzör, üçgen biçimli ve F1’den ilham alan yağmur lambası ve tamponun dış kenarlarında üçgen reflektörler bulunuyor.

Mevcut VW Golf R piyasada benzerleri arasında en iyi modellerden birisi ve etkileyici performans sunuyor. VW ID.3 R da benzer bir tasarım felsefesini takip ediyor ve gereğinden fazla dikkat çekecek çılgın kanatlar gizi abartılı özellikleri yok.

 

Volkswagen’e göre ID.3 R beş yıl içinde çıkacak. Araçta dört çekişli sürüş sistemi ve performans odaklı elektrikli motor bulunacak.

Son Güncelleme : 28 Eylül 2019

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo